Metallimusiikki.net

Unshine: My King.

 • Julkaistiin maanantaina 09.11.2009.
 • Luettu 1592 kertaa
 • Bändit:

"The Enigma of Immortals" kannessa vihreäsävyinen maalaus naisesta, jonka silmien ympäriltä kasvaa rehuja kuin pellossa tai pöpelikössä. Rehut ovat samanlaisia havumaisia tai lehtimäisiä ryppäitä, jotka kasvavat naisen otsasta ja hiuksista ja silmien altaJulkaistiin huhtikuussa

Helsinkiläinen naislaulajalla varustettu Unshine laski yleisön nähtäväksi uuden musiikkivideon kappaleeseen “My King”. Tämän 5,5 minuutin pituisen videon ohjasi ja editoi Toni Salminen. Tämä musiikkivideoksi puettu biisi kuullaan Unshinen viime vuoden huhtikuussa julkaisemalla “The Enigma of Immortals“ -albumilla. Bändi on lähtenyt hiljattain työstämään uutta biisimateriaalia uransa kolmatta täyspitkää albumia varten. Druidimetallibändin seuraavan kiekon yksityiskohtia ei ole vielä tiedossa. Tulevankin levyn julkaissee levy-yhtiö Low Frequency Records. Edellisen albumin antiin voi tutustua kurkistamalla Unshinen MySpace-sivuille.

Yhtye palasi toukokuussa ensmmäiseltä Euroopan-kiertueeltaan, jonka ryhmä kävi alkuvuodesta soittamassa Finnish Female Fronted Rock-Metal Tour 2009 -nimen alla. Kiertueella kulki Unshinen käsikynkässä kotimainen For Selena And Sin sekä Manzana. Yhtye esiintyi edellisen kerran yleisölle 31.10. Pinjaisissa.

Unshinen uuden musiikkivideon toteuttanut Toni Salminen on aikaisemmin luonut Turisaksen DVD:lle “A Finnish Summer With Turisas” videokuvaa, sekä toteuttanut Profane Omenin musiikkivideon biisiin “Left to Disintegrate”. Salminen toimii myös valokuvaajana Imperiumille ja hänen ottamiaan potretteja on nähty esimerkiksi Impaled Nazarenen, Hornan, Ensiferumin ja Burning Pointin kansilehtisissä.

“The Enigma of Immortals” -albumin kappaleet:

 1. Awen
 2. Gathering Of The Kindred Spirits
 3. Animal Spirit
 4. My King
 5. Catherine His Beloved
 6. Luminaries
 7. The Paradise Lost
 8. Washer At The Ford
 9. Forget Me Not
 10. The Seer Of Sights
 11. With The Silents Of The Earth

Unshine on:

 • Susanna Vesilahti (laulu)
 • Harri Hautala (kitara ja syntetisaattori)
 • Jari Hautala (kitara)
 • Teemu “Teemal” Vähäkangas (basso)
 • Jukka “Stibe” Hantula (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.