Metallimusiikki.net

5 star grave

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen 5 star grave liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin 5 star grave. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin 5 star grave liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

5 Star Grave: "Corpse Breed Syndrome".

  • Julkaistiin tiistaina 25.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 778 kertaa
  • Bändit:

5 Star Graven albumin "Corpse Breed Syndrome" kansikuvassa näkyy yhtyeen logo sinertävällä ja hohtavalla värityksellä yläosassa. Kuvan keskiosaa hallitsee jonkinlainen neonvärisiä roiskeita räiskivä ihmishahmo, jonka ekho on musta ja sen ympäristö varsin Julkaistiin 24.11.2008

Italialainen kauhumetallia luova 5 Star Grave (www.5stargrave.com) julkaisi uuden studio-opuksensa, jota ryhmä tituleeraa nimellä "Corpse Breed Syndrome", eilen maanantaina 24.11.2008. Kiekon julkaisi CD Baby. Levy äänitettiin ja miksattiin Daniele Giordanan kanssa One Voice Studiossa. Sen masteroi Ettore Rigotti The Metal Housen syövereissä. Ettore Rigotti on aikaisemmin viimeistellyt musiikkia ainakin Disarmonia Mundille, Slowmotion Apocalypselle ja Destragelle. 5 Star Graven kokoonpanoon kuuluu death metallia murisevan Disarmonia Mundin Claudio Ravinale, joka hoitaa yhtyeessä laulajan tointa.

5 Star Grave luonnehtii lättyään sekoitukseksi vanhan koulukunnan heavya ja thrash metallia, mutta jota on ruhjottu ahkerasti rokilla ja punk-vaikutteilla. Kappaleiden sanoitukset käsittelevät kauhualan asioita.

Lue koko julkaisu…