Metallimusiikki.net

abhorrence

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen abhorrence liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin abhorrence. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin abhorrence liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ääniä haudan takaa – 20-vuotta sitten lopettaneen Abhorrence -yhtyeen jäämistö julkaistaan

  • Julkaistiin keskiviikkona 23.05.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1399 kertaa
  • Bändit: ,

Ruskea pohjaväri, jonka päälle kiinnitetty teipillä mustavalkoinen piirros olennon karjuvasta naamavärkistä, jonka yllä Abhorrence-logo.Julkaistaan 30.5.2012

Kotimaisen death metallin esihistoria nostaa jälleen puoliksi mädäntynyttä päätään, kun pääkaupunkilaisen Abhorrence-yhtyeen hengentuotokset onnistutaan kokoamaan julkaisukelpoiseen kuosiin. Parhaiten orkesteri tunnetaan maailmalla siitä, että sen perustajajäsen Tomi Koivusaari aloitti Abhorrencen päätyttyä Amorphis-nimisen yhtyeen, jonka kalevalainen kuolometalli on ollut maailmalla kysyttyä tavaraa jo 20 vuotta.

Kuuluisasta seuraajastaan huolimatta Abhorrence ennätti hieman yli vuoden mittaisena elinaikanaan nostattaa ennennäkemättömiä aaltoja halki globaalien death metal -piirien. Yhtye ei ehtinyt julkaista kuin "Vulgar Necrolatry" -demon sekä nimeään kantaneen seitsentuumaisen EP-levyn, mutta sen nimi oli nopeasti intohimoisten harrastajien huulilla. Perimätiedon mukaan amerikkalaisen suuryhtiön Relapse Recordsin johtaja suostui levytyssopimukseen Amorphisin kanssa vain sillä ehdolla, että he levyttävät Abhorrencen demon nimikappaleen uudestaan — kuten sitten tapahtuikin.

Lue koko julkaisu…