Metallimusiikki.net

adagio

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen adagio liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin adagio. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin adagio liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Adagio tekee uutta levyä.

 • Julkaistiin maanantaina 12.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 660 kertaa
 • Bändit:

Ranskalainen progressiivista metallimättöä aiheuttava Adagio (www.adagio-online.com) uutisoi viidennen albumin luomistyön käynnistyneen Ranskan Nanterressa, jossa sijaitsee yhtyeen kosketinsoittaja Kevin Codfertin oma studio. Yhtye säveltää uutta studiolevyä käytännössä koko bändin voimin. Kitaristi Stéphan Fortén mukaan tämä on ensimmäinen kerta Adagion pitkällä uralla kun Kevin ja kumppanit ovat osallistumassa biisien säveltämiseen ja niiden sanoittamiseen. Toistaiseksi miehistöllä on valmiita ideoita laulu- ja piano-osuuksia varten. Yhtye ei tule käyttämään viidennellä pitkäsoitollaan laulajana Christian Palinia, sillä hän poistui bändistä helmikuussa 2010. Adagion helmikuussa 2009 julkaisema "Archangels in Black" on ensimmäinen ja samalla viimeinen, jossa Palin laulaa.

Lue koko julkaisu…

Adagion laulaja vaihtuu.

 • Julkaistiin sunnuntaina 14.02.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1210 kertaa
 • Bändit:

Ranskalaisyhtye Adagio (www.adagio-online.com) tiedottaa, ettei Uruguayssa syntynyt ja Suomessa kymmenen vuoden ajan asunut Christian Palin ole enää yhtyeen laulaja. Lauantaina tekemässään paljastuksessa ryhmän kitaristi Stéphan Forté toteaa, ettei Adagiolla ollut muuta vaihtoehtoa kuin päättää yhteistyö Palinin kanssa eilen aamulla. Eroamis- tai erottamispäätös tehtiin bändin tulevaisuutta silmälläpitäen. Adagio toivottaa Christianille parhainta jatkoa elämässään. Laulajan vaihtumisen syitä ei ole vielä kerrottu. Myöskään korvaavan vokalistin nimeä ei ole tiedossa. Palinin poistuminen laulajan virasta osuu kriittiseen vaiheeseen ranskalaisyhtyeen uralla, sillä Adagio on lähdössä maaliskuun aikana kiertämään Eurooppaa yhdessä yhdysvaltalaisen Kamelotin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Adagio: "Archangels In Black".

 • Julkaistiin sunnuntaina 26.10.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 990 kertaa
 • Bändit:

Adagion "Archangels In Black" -albumin etukansi on koristeellinen maalaus mustasiipisistä enkelihahmoista, joilla veriset valkoiset vaatteet yllään. Kuvan yläosassa bändin logo hopeisella värillä ja alaosassa pienellä präntillä albumin nimi. Kuvan tausta Kansi: Guilherme Sevens

Ranskalainen Adagio (www.adagio-online.com) tulee julkaisemaan Listenable Recordsin kautta uuden studioalbuminsa, jonka nimi on "Archangels In Black", 2. päivä helmikuuta 2009. Albumi julkaistaan aluksi ainakin Euroopassa ja Australiassa, mutta levy tullee kohtaamaan kuulijansa tuonnempana myös Pohjois-Amerikassa. Metalliryhmä kertoo "Archangels In Black" -albumin käsittelevän ajoittain hyvinkin henkilökohtaisia suhtautumistapoja sellaisiin asioihin kuin elämä ja kuolema. Bändin kitaristi Stéphan Forté muistuttaa kuitenkin, ettei uusi opus ole varsinainen konseptialbumi.

Adagion uusin masteroitiin Ruotsissa Björn Engelmannin toimesta Cutting Roomin tiloissa. Yhtyeen kitaristi Forté hehkuttaa ruotsalaisen Engelmannin tehneen varsin mahtavaa jälkeä, sillä hän muovasi lopputulokseksi raskaan ja voimakkaan kokonaisuuden.

Lue koko julkaisu…