Metallimusiikki.net

adastra

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen adastra liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin adastra. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin adastra liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Adastra: "Corroder of Minds"

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.05.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1203 kertaa
 • Bändit:

Adastran "Corroder of Minds" -albumin etukannessa vaalea, kulunut ja abstrakti tausta. Sen päällä lukee kaunokirjoituksella levyn nimi.Kuva: Katja Ronkanen

Vuonna 2007 ensilevynsä julkaissut helsinkiläinen Adastra julkaisee seuraajan muutaman vuoden takaiselle "Death Or Domination" –albumilleen Violent Journey Recordsin kautta. Kuten aikaisemmillaankin levyillään, Adastra yhdistelee modernin metallin elementtejä perinteisiin heavy- ja thrash metal -vaikutteisiin. Adastran perinteisten riffien, armottomien soolojen ja Ville Siikamäen karhean laulun lisäksi Adastra on kokeillut myös akustisempaa ja melodisempaa lähestymistapaa uuden levynsä kappaleilla. "Corroder of Minds" julkaistaan 20.6.2012. Lisätietoja saa bändin nettisivuilta osoitteesta www.adastracave.com. Levy on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxästä.

Lue koko julkaisu…

Adastralta biisi tulevalta albumilta.

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 756 kertaa
 • Bändit:

Helsinkiläinen melodista metallia soittava Adastra (www.adastracave.com) on julkaissut uuden kappaleen MySpace-sivustollaan. Nimeltään kappale on "Corroder of Minds" ja se kuvastaa hyvin tulevan materiaalin raskauden sekä melodisuuden yhdistelmää. Kaksi levyä Violent Journey Recordsin kautta jo julkaissut viisikko nauhoitti kahdeksan kappaleen verran uutta materiaalia keväästä alkusyksyyn.

Yhtye uutisoi uuden studioalbumin tekemisestä ensi kertaa toukokuussa 2010. Tuolloin bändi varmisti uuden kappaleaineiston luomistyön käynnistyneen ja studioblogin avatun. Uusi kiekko tulee olemaan Adastran järjestyksessä kolmas kokopitkä albumi. Se on seuraaja joulukuussa 2008 ilmestyneelle "Death Or Domination" -levylle.

Lue koko julkaisu…

Uudistuneessa Equal Dreams -musiikkipalvelussa yhdistyy MySpace ja Amazon.

Equal Dreams uudistaa palveluaan yhdistämällä siihen MySpacen ja Amazonin kaltaisten palveluiden parhaita puolia. Uudistuneen ilmeen ja parannellun käyttöliittymän lisäksi palvelun uutena ominaisuutena on profiilien täysi räätälöitävyys. Kenen tahansa käyttäjän on helppoa luoda oma sivustonsa palveluun sekä muokata siitä näköisensä. Musiikin myyjille Equal Dreams tarjoaa reaaliaikaiset palvelut; musiikin julkaiseminen, –myynti, –hinnoittelu ja tilastot sekä ainutlaatuinen rojaltien hallintajärjestelmä, jossa musiikin tekijät, myyjät ja promoottorit voidaan automaattisesti palkita.

Keskeistä Equal Dreamsin kaltaiselle palvelulle on artistin ja yleisön välille rakentuva yhteisöllisyys sekä palvelun tarjoamat työkalut artistille myydä ja promotoida musiikkiaan. Uudessa versiossamme näitä puolia on korostettu entisestään, kertoo Equal Dreamsin toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen. Emme yritä taistella yhteisöpalvelujen jättiläisiä vastaan, vaan pyrkimyksenämme on luoda työkaluja, joilla olemassaolevat yhteisöt voi valjastaa musiikkibisneksen kannalta hedelmälliseen toimintaan, Kimmo jatkaa.

Lue koko julkaisu…

Adastran "Death Or Domination" ilmestyy 10.12.2008.

 • Julkaistiin lauantaina 01.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1182 kertaa
 • Bändit:

Adastran "Death Or Domination" -albumin kansikuvassa näkyy bändin logo kuvan yläosassa keltaisella värillä ja kuvan alaosassa albumin nimi raapustettina tikkukirjaimin. Taustalla näkyy punertavaa laavamaista massaa, josta kohoaa ihmisen nyrkki läpi.Julkaistaan 10.12.2008

Suomen pääkaupungista käsin toimiva metalliryhmä Adastra (www.adastracave.com) ilmoitti uuden albuminsa, jonka nimi on "Death Or Domination", sisältävän yhteensä pyöreät 10 kappaletta. Yksi kiekon viisuista on levyn nimikkobiisi. Albumi aiotaan julkaista täällä Suomessa 10.12. kuluvana vuonna. Tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla opus ilmestyy myös Iso-Britanniassa kotimaisen Violent Journey Recordsin julkaisemana. Levynsä Adastran joukot kävivät masteroimassa kotikylänsä raitilla sijaitsevan Chartmakersin tiloissa Svante Forsbäckin osaamista apuna käyttäen. Ääninäytteitä uuden pitkäsoiton biiseistä löytyy yhtyeen MySpace-sivujen musiikkisoittimesta. Albumi on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxän hyllyltä.

Lue koko julkaisu…

Adastra: "Death Or Domination".

 • Julkaistiin perjantaina 11.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1099 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen ryhmäkuva Adastra-bändin kokoonpanosta. Miehistö seisoo ulkosalla suurten betonikierukoiden päällä. Kuvassa viisi miestä, joista kolmella alarivin miehellä mustat vaatteet ja kahdella taaemmalla harmaat takit ja vaaleampaa vaatetta yllään.Adastran promokuva

Kotimainen meteliryhmä Adastra (www.adastracave.com) kertoo julkaisevansa joulukuussa 2008 Violent Journey Recordsin kautta uuden studioalbumin. Yhtye ryhtyi hiljattain nauhoittamaan kappaleita levylle, jonka nimeksi kastettiin "Death Or Domination". Adastra on aloittanut ainakin Jussi Ruokolaisen toimesta rumpuraitojen takomisen talteen.

Yhtye aikoo esiintyä ensi kuukauden aikana Oulussa, sillä Adastra värvättiin konsertoimaan 15.–16. elokuuta vietettävässä Jalometalli-festivaalissa. Tapahtumapaikkana on Club Teatria. Paikalla esiintyy myös mm. sellaisia bändejä kuin OVerkill, Blitzkrieg, Mayhem, Sotajumala, Mortal Sin ja Satyricon. Festivaalipiletit on laskettu myyntiin. Ennakkoon ostettavat yhden päivän liput maksavat 45 euroa ja kahden päivän liput 58 €. Pääsylippuja myyvät Lippupalvelu, Tiketti ja oululainen Levykauppa Äx.

Lue koko julkaisu…

Adastra: uusi biisi netissä.

 • Julkaistiin maanantaina 28.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 974 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen promootiokuva Adastra-nimisestä bändistä, jonka jäseniä kuvassa näkyy viisi kappaletta. Miehet seisovat hietikolla, vasemmassa laidassa kaivinkone.Perustettu vuonna 2001

Helsinkiläinen Adastra (www.adastracave.com) laittoi nettiin kuunneltavaksi uuden biisin. Kappaleen nimi on "Stood My Ground" ja sen voi käydä kuuntelemassa ryhmän MySpace-sivuilta. Veisu kuullaan Adastran kesäkuun 6. päivä ilmestyvällä debyyttialbumilla "The Last Sunset", joka julkaistaan Violent Journey Recordsin syövereistä. Yhtye solmi sopimuksen VJR:n kanssa viime maaliskuussa.

Lue koko julkaisu…

Adastra sai levytyssopimuksen.

 • Julkaistiin maanantaina 12.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1345 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen metalliryhmittymä, Adastra (www.adastracave.com), on solminut levytyssopimuksen Violent Journey Recordsin kanssa. Bändi on aivan hiljattain aloittanut esikoisalbuminsa äänitystyöt. Debyyttialbumin nimi on "The Last Sunset" ja se sisältää Adastran "vanhoja" suosikkeja, kuten myös koko joukon aikaisemmin julkaisemattomia biisejä. Albumin levityksestä tulee vastaamaan Firebox Records.

Lue koko julkaisu…