Metallimusiikki.net

ade

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ade liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ade. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ade liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ade: "Prooemivm Sangvine".

  • Julkaistiin torstaina 31.12.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 756 kertaa
  • Bändit:

Aden albumin "Prooemivm Sangvine" etukannessa näkyy vasemmalla susi ja oikealla suuria roomalaisia legioonia tulimyrskyssä. Kuvan värimaailma on kellertävä ja punertava. Sen keskellä näkyy mustalla koristeellisin kirjaimin kirjoitettuna Aden nimi ja sen aJulkaistaan tammikuussa

Kolmen vuoden ikäinen roomalaisyhtye Ade aikoo julkaista ensi vuoden tammikuussa levy-yhtiö Copro Recordsin ja Casket Musicin kautta uuden albumin, debyyttialbumin "Prooemivm Sangvine". Tarkkaa julkaisupäivämäärää opukselle ei ole vielä anenttu. Konseptialbumi on death metallia sisältävä latinaksi ja englanniksi laulettu rypäs, jonka laulujen aiheet käsittelevät muinaisen Rooman valtakunnan meininkiä. Vuonna 2007 perustettu Aden perustanut kitaristi Messor ideioi yhdistävänsä yhtyeessään muinaisten esi-isiensä taistelutilanteissa käyttämän musiikin ja modernin death metal –musiikin. Ennen "Prooemivm Sangvine" -albumia yhtye julkaisi promo-CD:n ja yhden demolevyn. Aden musiikillisesta tyylistä voi kuunnella näytteitä yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…