Metallimusiikki.net

aeternam

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen aeternam liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin aeternam. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin aeternam liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Aeternam: "Disciples of the Unseen".

  • Julkaistiin sunnuntaina 05.04.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 639 kertaa
  • Bändit:

Aeternamin albumi "Disciples of the Unseen" on infernaalinen potretti laavameressä lilluvasta ihmismäisestä olennosta, joka palaa punaisena ja keltaisena. Kuvan yläosassa lukee yhteyen nimi mustalla värin ja goottilaisin koristeellisin kirjaimin.Kuva: Pascal Laquerre

Kanadan Quebecista kotoisin oleva Aeternam aikoo julkaista debyyttialbuminsa "Disciples of the Unseen" lähitulevaisuudessa. Yhtye ei ole vielä kertonut minkä levy-yhtiön, jos minkään, kautta tämä levy tullaan julkaisemaan. Myöskään kiekon julkaisupäivämäärää ei ole lyöty lukkoon. Tasan kymmenen kappaletta käsittävä kokonaisuus death metallia nauhoitettiin Badass Studioilla tuottaja Jef Fortinin kanssa. Fortin myös miksasi ja masteroi kokonaisuuden. Parin vuoden ikäinen bändiprojekti nakkasi kolme uutta biisiä esikoislevyltään omien MySpace-sivuilleen.

Lue koko julkaisu…