Metallimusiikki.net

agalloch

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen agalloch liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin agalloch. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin agalloch liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Amerikkalainen tummien tunteiden tulkki Agalloch palaa Suomeen

  • Julkaistiin tiistaina 13.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 727 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jota vasten rivissä ihmisten kasvoja. Kuvan yläosassa tummanharmaalla värillä Agalloch-logo.Kuvassa Agalloch

Amerikkalainen Agalloch saapuu jälleen Suomeen ja vierailee tällä kertaa kaikkiaan kolmella paikkakunnalla. Ensi toukokuussa starttaava kiertue alkaa sunnuntaina 5.5.2012 Tampereen Klubilta, josta matka jatkuu maanantaiksi Helsingin Korjaamolle — ja kierroksen viimeinen konsertti todistetaan Oulun Nuclear Nightclubissa tiistaina 7.5.

Agalloch on jo kuudentoista vuoden ajan ennakkoluulottomasti yhdistellyt eri musiikkityylejä ja eksistentiaalisia teemoja ihmisestä ja luonnosta, elämään ja kuolemaan. 1990- ja 2000-luvuilla bändi on julkaissut kolme pitkäsoittoa: "Pale Folklore" (1999), "Mantle" (2002), ja "Ashes Against the Grain" (2006) "Mantle" on sittemmin saanut klassikon aseman yhtenä ensimmäisistä albumeista, joissa yhdistyi elementtejä black metallista, neo-folkista, progressiivisesta rockista, post-rockista, ja ambient-musiikista.

Lue koko julkaisu…