Metallimusiikki.net

ahab

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ahab liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ahab. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ahab liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ahab: "The Call of the Wretched Sea".

  • Julkaistiin tiistaina 24.03.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 789 kertaa
  • Bändit:

Ahabin albumin "The Call of the Wretched Sea" etukannessa maalausmainen myrskyävä meri, jossa suuri hohtava valas puskee läpi tyrskyjen. Bändin nimi goottilaisin kirjaimin kuvan yläosassa ja alaosassa samaan henkeen albumin nimi.Etukansi: Christian Hector

Saksalainen doom metallia tekevä Ahab (www.ahab-doom.de) on tehnyt jälleen uuden annoksen musiikkia julkaistavaksi Napalm Recordsin kautta. Bändin uusin kiekko on nimeltään "The Call of the Wretched Sea" ja se tullaan julkaisemaan todennäköisesti loppukevään tai alkukesän varrella. Ahabin albumi on syönyt seitsemän biisiä, jotka muodostavat eräänlaisen teema-albumin. Albumilla käsitellään vuonna 1820 uponnutta valaanpyydystysalus Essexiä. Kaskelotin upottama alus innoitti kirjailija Herman Melvilleä rustaamaan maailmankuulun romaaninsa Moby Dick. Ahab on romaanissa esiintyvän kapteeni Ahabin nimi. Bändi on aikaisemminkin tehnyt musiikkia, johon se on hakenut innoitusta Moby Dickistä. Osassa Ahabin biiseistä on suoria lainauksia kyseistä kirjasta.

Lue koko julkaisu…