Metallimusiikki.net

all that remains

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen all that remains liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin all that remains. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin all that remains liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

All That Remains myy likaiset lenkkarinsa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 709 kertaa
  • Bändit:

Metalcorea tekevä All That Remains myi eilen Ebay-huutokaupassa keulahahmonsa Phil Labonten lavakengät, eli mustat käytetyt lenkkarit, 174 euron hintaan. Lähes 40 huutoa vastaanottanut myyntikohde sulkeutui eilen tiistaina. Kohteessa kerrotaan Phil Labonten käyttäneen tossuja keikkalavoilla vuosina 2010 ja 2011 Yhdysvaltojen ja Kanadan alueen esiintymisissä. Kokoa 42 olevat kengät ovat yhtyeen mukaan hyvin kuluneet ja toivoo omistajansa kohtelevan niitä muistoesineinä. Phil Labonte on valmis laittamaan kenkiin nimikirjoituksensa mikäli voittavan huudon tehnyt ostaja niin pyytää. Kengistä saadut saturaiset aiotaan lahoittaa haavoittuneiden sotilaiden kunniaksi perustetulle yhdistykselle. Labonte on itse entinen merijalkaväen sotilas. Myös hänen suvussaan on sotilaita, sillä molemmat miehen isovanhemmat taistelivat 2. maailmansodassa ja Labonten isä oli ilmavoimien palveluksessa.

Lue koko julkaisu…

All That Remains Nosturiin.

  • Julkaistiin maanantaina 27.10.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1343 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltalainen metallibändi All That Remains (www.allthatremainsonline.com) kaavailee Suomeen saapumista tulevalla Euroopan-kiertueellaan. Yhtye ei ole aikaisemmin esiintynyt Suomessa. Bändi ilmoittaa aikovansa siirtyi helsinkiläisen Nosturin lavalla 2.2.2009 kello 19 maissa. Maanantai-illaksi kaavaillun live-esiintymisen pääsyliput lasketaan ennakkomyytäväksi jo keskiviikkona 29.10.2008. Lippuja myyvät Tiketti ja Lippupalvelu 23 euron hintaan. Konserttiin ei ole varsinaista ikärajaa, mutta Nosturin tiloihin on rajattu vain täysi-ikäisille rajattu anniskelualue. Bändin marraskuussa käynnistämän kiertueen Pohjois-Amerikassa käsikynkässä kulmee ruotsalainen In Flames. Vastaavasti All That Remainsin Euroopan-kiertueella bändin seurana esiintyy ruotsalainen The Haunted.

Lue koko julkaisu…