Metallimusiikki.net

altar

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen altar liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin altar. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin altar liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Altarilta "Dark Domains" -kokoelma.

  • Julkaistiin maanantaina 23.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 602 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen piirros, jossa mustaa taustaa vasten kaksi ihmisen selkärankaa, joiden välissä pääkallo ja Altaria-logo.Julkaistiin 22.1.2012

Ruotsalainen death metallia tehnyt Altar tulee julkaisemaan Pulverised Recordsin avulla kattavimman kokoelma-albuminsa tähän mennessä. Kuusivuotisen uransa, siis vuosivälin 1989–1995, aikana nauhoitetuista biiseistä tullaan julkaisemaan 17 parhainta palaa uudelleen masteroituina tulkintoina. Biisit hioi uuteen uskoon Dan Swanö ja kansitaiteen kokoelmalle piirsi puolalainen Kontamination Design. Viritetyn biisimateriaalin lisäksi pakettiin kuuluu bändin poimimia harvinaisia ja myös entuudestaan julkaisemattomia valokuvia. Kokoelman nimi on "Dark Domains" ja se julkaistiin eilen sunnuntaina. Se omistetaan edesmenneelle Nasumin miehelle, Mieszko Talarczykille, joka vaikutti aikoinaan myös Altarissa. Talarczyk oli metallimuusikko, joka menehtyi vuonna 2004 Thaimaahan iskeneessä tsunamissa.

Lue koko julkaisu…