Metallimusiikki.net

antagonist zero

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen antagonist zero liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin antagonist zero. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin antagonist zero liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Northern Chaos Tour II toukokuussa

Ensi viikon jälkipuoliskolla käynnistyy tämän vuoden Northern Chaos Tour II -kiertue. Se on kaksi keikkaa Suomessa ja yhden esiintymisen Virossa käsittävä minireissu norjalaisen Fortidin, ruotsalaisen Grán ja suomalaisen Antagonist Zeron sekä paikallisten tukibändien kanssa. Kiertueella yhtyeet nähdään 9.5. Helsingin PRKL Clubilla, 10.5. Porvoon Taidetehtaalla ja lopuksi 11.5. Viron pääkaupungissa Tallinnassa Club Tapperin lavalla. Kiertueen järjestävä COH Productions on aikaisemmin hoitanut Porvoon Heavy Metal Weekendin ja Heavy Metal Night -tapahtumia, sekä kevätkiertueen Antagonist Zerolle edellisvuonna.

Lue koko julkaisu…

Antagonist Zero: "Doomed"

  • Julkaistiin lauantaina 01.09.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1511 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva jonkinlaisesta palavasta esineestä. Kuvan oikeassa yläkulmassa Antagonist Zeron logo valkoisella värillä.Julkaistaan 28.9.2012

Syysiltojen pimetessä Antagonist Zero (www.antagonistzero.com) julkaisee ensimmäisen täyspitkän albuminsa. Levy kantaa nimeä "Doomed" ja se julkaistaan 28.9.2012 Violent Journey Recordsin kautta. Nelikymmenminuuttinen "Doomed" sisältää viisi biisiä bändin omaleimaista katatonista metallia, joka on melodinen ja tunnelmallinen sekoitus eri metalligenrejen — kuten doom-, death-, black- ja post-metallin — tyylipiirteitä. Noin 40 minuuttia metallia sisältävän levyn julkaisubileet pidetään Helsingin PRKL-klubilla 28.9. ja Porvoon Sohossa 29.9. Bändi soittaa myös useita livekeikkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin loppuvuodesta 2012.

Lue koko julkaisu…

Antagonist Zero: "Nighttime Harmony".

  • Julkaistiin tiistaina 21.02.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1247 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen valokuva tiestä, jonka päässä sumua tai savua.Julkaistaan 14.3.2012

Antagonist Zero on porvoolainen metallibändi, joka on perustettu vuonna 2010. Nuoresta iästään huolimatta yhtye koostuu kokeneista muusikoista. Jäsenten muita bändejä ovat muun muassa Adastra, Cavus, Coprolith ja Lost In Tears. Bändi käyttää itse musiikistaan nimitystä "katatoninen metalli", josta löytyy elementtejä niin doomista kuin post- ja death/black metallista. Debyyttijulkaisu "Nighttime Harmony" ilmestyy 14.3.2012. Tämä kolmen kappaleen digitaalinen EP on vasta esimakua bändin materiaalista, jota on valmiina jo kokonaisen albumin verran. Porvoolaisyhtyeen esikoisjulkaisun tekee Violent Journey Records, joka edustaa myös Antagonist Zeron jäsenten miehittämää Coprolithia.

Lue koko julkaisu…