Metallimusiikki.net

anthem

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen anthem liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin anthem. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin anthem liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Anthem: "Immortal".

  • Julkaistiin torstaina 12.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 578 kertaa
  • Bändit:

Japanilainen veteraanibändi Anthem (www.jvcmusic.co.jp/anthem) aikoo julkaista "Immortal"-nimisen albuminsa täällä Euroopassa joko syyskuun lopussa tai sitten lokakuun alussa ranskalaisen Replica Recordsin kautta. Kiekko tullaan julkaisemaan Ranskan lisäksi myös mm. Saksassa, Iso-Britanniassa ja Alankomaissa varustettuna bonus-DVD:llä "20th Anniversary Tour 2005", joka on pakattu täyteen musiikkimateriaalia.

Anthem on vahvistanut saapuvansa esiintymään Loudpark 07 -festareille, jota vietetään lokakuun 20.–21. päivä Japanin Saitama-nimisessä kaupungissa. Samassa tapahtumassa tavaan myös Heaven And Hell, Blind Guardian, Machine Head, Marilyn Manson ja Saxon.

Lue koko julkaisu…