Metallimusiikki.net

april

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen april liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin april. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin april liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

April: debyyttialbumin näytteitä.

  • Julkaistiin keskiviikkona 17.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 912 kertaa
  • Bändit:

April-bändin laulaja Hakim Hietikko mikrofoni kädessä sinistä kangastaustaa vasten.Kotimainen modernia metallia soittava April (www.aprilweb.net) julkaisee debyyttialbuminsa, minkä nimi on "Tidelines", helmikuun 7. päivä Spinefarm Recordsin kautta. Albumia varten on julkaisu e-kortti, jossa on ääninäytteitä esikoisalbumin kappaleista, sekä musiikkivideo "First Blood" -kappaleesta. Albumin tuottajana toimi Tero Kinnunen, joka on uransa aikana tehnyt töitä mm. Nightwish-yhtyeelle.

Levyä on kehuttu lehdistötiedotteessa sanomalla sen olenvan majesteettinen, moderni ja väkivaltainen metallihirviö, jossa on aivan uudenlaista syvyyttä.

Lue koko julkaisu…