Metallimusiikki.net

ar de grises

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ar de grises liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ar de grises. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ar de grises liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Firebox Metal Fest: Throes of Dawn & ennakkoliput.

Harmaasävyinen valokuva Throes of Dawn -yhtyeen miehistöstä, johon kuuluu viisi pitkähiuksista heppua. Kaikilla näyttää olevan mustat vaatteet yllään. Osalla mustat nahkatakit. He seisovat jonkinlaisessa pajassa, jossa on metalliesineitä seinillä.Kuva: Tanja Ahtila

Seinäjoen Rytmikorjaamolla 18.–19.4.2008 järjestettävän Firebox Metal Festin ensimmäinen bändilisäys on kotimainen Throes of Dawn. Lisäyksiä luvassa lähiaikoina. Liput tapahtumaan ovat myynnissä Tiketin, Fireboxin, Rytmikorjaamon ja Fastwayticketin kautta. Pilettejä voi hankkia myös Lahden Tulipyörä Shopista, Tampereen Epe’sin ja Swamp Musicin myymälöistä, sekä Kouvolan Peltirummusta ja Turun, Oulun, Kuopion ja Jyväskylän Levykauppa Äxästä. Lipunmyyntiä metallimessuille myy myös Seinäjoelta löytyvä Anttilan Top ten -osasto, Ravintola Karma, Selmun toimisto (arkisin klo 9-17), Café Tsumppi (arkisin klo 8-14) ja Päivölankatu 40:ssä sijaitseva Fireboxin myymälä. Lisää tietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.fmf.fi.

Lue koko julkaisu…