Metallimusiikki.net

arcturus

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen arcturus liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin arcturus. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin arcturus liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Arcturus lopetti.

  • Julkaistiin lauantaina 21.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 854 kertaa
  • Bändit:

Nelihenkinen Arcturus-miehistö poseeraa erikoisissa asusteissa ja vetimissä. Yhdellä miehistä musketti kourassa, toisella suuri miekka. Kuvan alaosassa on valkoista savua tai sumua.Arcturus oli erikoinen

Norjalainen extreme metal -yhtye Arcturus (www.arcturus.no) uutisoi nettisivuillaan tosiasioita bändin tämänhetkisestä tilanteesta. Nyt bändi katkaisee siivet huhuilta. Huhut sikisivät siitä hetkestä kun bändi soitti keikan Melbournessa, jossa Simen Hestnaes, eli ICS Vortex (Dimmu Borgir, Lamented Souls, ex-Borknagar), avasi konsertin lausumalla: Welcome to the last Arcturus show ever.

Bändi päätti lopettaa toimintansa jo aikoja sitten. Lopettamispäätös tehtiin yhdessä kaikkien bändin jäsenten kanssa. Miehet totesivat, ettei heillä ole enää aikaa Arcturukselle, sillä jokaisella yhtyeen jäsenellä on nykyisin oma elämä ja ura.

Lue koko julkaisu…