Metallimusiikki.net

ari koivunen

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ari koivunen liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ari koivunen. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ari koivunen liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ari Koivusen uusi albumi ilmestyy 11. kesäkuuta.

  • Julkaistiin lauantaina 03.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 764 kertaa
  • Bändit:

Ari Koivusen (www.arikoivunen.fi) toinen albumi alkaa valmistua, ja ilmestymispäiväksi on päätetty 11. kesäkuuta. Vielä nimeämättömän albumin ensimmäinen single on nimeltään "Give Me a Reason", ja se on tuottajakaksikko Nino Laurenteen ja Pasi Heikkilän käsialaa. Sinkku on digitaalisesti ostettavissa useimmilta kauppapaikoilta heti maanantai-aamuna 5. toukokuuta, ja ensisoittonsa se saa Radio Rockin uuden musiikin illassa.

Koivusen debyyttialbumi "Fuel For The Fire" myi yli 75 000 kappaletta. Albumi teki viime kesänä listahistoriaa pysymällä Suomen virallisen listan ykkösenä 12 viikkoa putkeen. Levy julkaistiin myös Japanissa, ja se viihtyi siellä metallilistalla pitkään. Uusi tuleva albumi on myös suunnitelmissa julkaista Japanissa — ja Koivunen bändeineen esiintyy Tokiossa kahden keikan verran toukokuun lopussa.

Lue koko julkaisu…

Ari Koivuselta albumi kesäkuussa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 20.04.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 583 kertaa
  • Bändit:

Idols-laulukilpailuformaatin voittanut 23-vuotias hevilaulaja Ari Koivunen (www.arikoivunen.fi) tulee julkaisemaan uransa järjestyksessä toisen pitkäsoiton täällä Suomessa kesäkuun 11. päivä Sony BMG:n kautta. Koivunen on viime aikoina tehnyt töitä albuminsa parissa Thunderstonen joukoissa vaikuttavan tuottajan hommia tekevän Nino Laurennen kanssa maaliskuun päivistä lähtien. Uusi kiekko on seuraaja viime vuonna julkaistulle "Fuel for the Fire" -debyytille. Uutta albumia nauhoitetaan ja miksataan tällä hetkellä Sonic Pump Studioiden tiloissa.

Karaokelaulajasta yhdessä yössä Suomen tunnetuimmaksi hevilaulajaksi hahmottuneen Ari Koivusen "Fuel for the Fire" on myynyt tuplaplatinaa — tähän mennessä esikoista on ostettu vähintään yli 75 000 kappaletta.

Lue koko julkaisu…