Metallimusiikki.net

armagedon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen armagedon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin armagedon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin armagedon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Armagedon: "Death Then Nothing".

  • Julkaistiin lauantaina 03.04.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 916 kertaa
  • Bändit:

Armagedonin albumin etukannessa näkyy suuri siilomainen tila, jonka alaosassa lukee hyvin pienellä fonttikoolla albumin "Death Then Nothing" nimi. Kuvan yläosassa Armagedonin logo. Kvuan värimaailma on harmahtava, tunnelmaltaan synkkä ja iloton.Julkaistaan 17.5.2010

Alunperin vuonna 1986 ensihenkäyksensä ottanut Armagedon (www.armagedon.net.pl) tulee julkaisemaan nyt uutta musiikkai, kun Mystic Production julkaisee bändin kotimaata lukuunottamatta muualla Euroopassa "Death Then Nothing" -nimisen teoksen. Teos ilmestyy maanantaina 17. toukokuuta. Se sisältää 10 uutta death metal -kappaletta, jotka kaikki purkitettiin Studio X:ssä Puolan Olsztynissä elo–lokakuussa 2008. Nykyisen levy-yhtiönsä kanssa bändi solmi levytyssopimuksen viime vuoden helmikuussa. Comeback-kiekkonsa yhtye katsoo olevan hyvin viimeistelty. Sen äänimaailma on ryhmän jäsenten mukaan erittäin tyydyttävä, sillä sen seassa ei kuulla tarpeetonta älämölöä, vaan raidat on ahdettu tiiviiksi ja dynaamisiksi kokonaisuuksiksi.

Lue koko julkaisu…