Metallimusiikki.net

arthemis

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen arthemis liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin arthemis. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin arthemis liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Arthemis: "Black Society".

  • Julkaistiin maanantaina 12.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1104 kertaa
  • Bändit:

Arthemis-bändin "Black Society" -nimisen albumin kansikuva. Kuvassa yläosassa bändin logo, alaosassa albumin nimi. Keskellä kuvaa näkyy maasta kohoava mädäntynyt ja mustahko käsivarsi, joka kohoaa kohti taivasta. Taustalla näkyy pilvinen ja hämyisä taivas"Black Society" -albumin etukansi

Italialainen heavy metallia soittava Arthemis (www.arthemisweb.com) on saanut valmiiksi uuden albminsa ja tulee julkaisemaan sen heinäkuussa Scarlet Recordsin kautta täällä Euroopan alueella, mutta kiekko aiotaan saattaa japanilaisten fanien kuultavaksi jo 25. kesäkuuta Soundholicin kautta. "Black Society" -niminen studionauhoite on bändin puheiden mukaan varsinainen sekasoppa, sillä Arthemis on pyrkinyt tuomaan biiseissään hard rockin ja progemetallin vaikutteita moderniin metalliin ja ahtamaan siihen väliin vielä heavy/thrash metallia. Yhtyeen suunnitelmiin kuuluu musiikkivideon "Angels in Black" julkaiseminen netissä samalla hetkellä kuin uusi albumi näkee päivänvalon.

Lue koko julkaisu…