Metallimusiikki.net

atrox

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen atrox liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin atrox. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin atrox liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Atrox: "Binocular".

  • Julkaistiin perjantaina 14.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 656 kertaa
  • Bändit:

Trondheimin avantgarde-, gootti- ja progemetallin elementtejä musiikissaan käyttävä Atrox on saanut valmiiksi uransa viidennen studioalbumin ja antanut sille nimeksi "Binocular". Kiekko on tarkoitus julkaista metallimusiikkiin erikoistuneen Season of Mistin kautta, jonka syövereistä on aikaisemmin ulostunut mm. black metal -bändi Mayhemin mouruamista. Atrox kertoo uuden levyn vievän kuuntelijansa rajamaille progressiivisen rockin ja avantgarde metallin. "Binocular" on bändin mielestä erittäin kiinnostava levy lauluosaston ja tietokone-efektien laajan käytön tähden. Musiikki on tunnelmallista ja energistä, täynnä groovaavia sovituksia ja tarttuvia melodioita.

"Binocular" tulee olemaan bändin vuonna 2003 julkaisemalle "Orgasm"-albumille seuraaja. Yhtyeen debyytti ilmestyi kymmenisen vuotta sitten — esikoisen nimi on "Mesmerised" ja se ilmestyi vuonna 1997. Atrox uutisoi hiljattain, että se on jälleen sopinut julkaisevansa uuden levyn norjalaisen Season of Mistin kautta, jonka toimesta albumeja on aikaisemminkin tuotu ihmisten ilmoille pariin otteeseen.

Lue koko julkaisu…