Metallimusiikki.net

attempted life

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen attempted life liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin attempted life. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin attempted life liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Attempted Life: "Pangaea"

  • Julkaistiin torstaina 01.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1018 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen kuva tai piirros, jonka vasemmassa yläkulmassa lukee valkoisella värillä Attempted Life ja alaosaan raapustettu "Pangaea".Julkaistaan 7.12.2012

Attempted Life on helsinkiläistrio, joka herätti huomiota valtakunnallisissa medioissa "Icy Icers" -kappaleensa musiikkivideolla esiintyvän aidon poliisipidätyksen ansiosta. Asiasta nousseen kohun seurauksena kyseinen video on kerännyt tähän mennessä yli 50 000 katselukertaa YouTubessa.

Yhtyeen debyytti-EP "Pangaea" näkee päivänvalon 7. joulukuuta ja sen julkaisee kotimainen Inverse Records. Tämä viiden kappaleen julkaisu esittelee taidokkaan yhtyeen joka yhdistelee eri metalligenrejä saumattomasti kuulostamatta siltti yhdenkään toisen yhtyeen kopiolta. Jos pedolta poistaa hampaat, se ei pure vaan imee.

Lue koko julkaisu…