Metallimusiikki.net

autumnblaze

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen autumnblaze liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin autumnblaze. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin autumnblaze liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Autumnblaze: "Every Sun is Fragile"

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 772 kertaa
  • Bändit:

Piirros, jossa näkyy monisakarainen, piikikäs ja kullankeltainen valopallo. Kuvan yläosassa Autumnblaze-logo.Julkaistaan talvella

Melodista dark metallia soittava Autumnblaze (www.autumnblaze-kingdom.com) ilmoittaa tasan 10 kappaletta ja noin 50 minuuttia sisältävän metallialbuminsa ilmestyvän kuluvan talven aikana. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä annettu. Lopputulos, nimeltään "Every Sun is Fragile", sai lokakuussa kansitaiteekseen ohessa näkyvän Travis Smithin ja Andrea Wolf-Schulerin piirtämän kuvituksen. Kansitaiteita on kaksi erilaista. CD-version kuvitus on oheinen alun perin Autumnblazen kitaristin vaimon piirtämä luomus, joka päätyi Travis Smithin käsittelyyn. Toinen samaa tyyliä noudattava kuva nähdään slipcasen kannessa, ja myös se on Andrea Wolf-Schulerin maalaama.

Lue koko julkaisu…