Metallimusiikki.net

aygghon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen aygghon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin aygghon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin aygghon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Aygghon: Angiospermes.

  • Julkaistiin torstaina 21.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1130 kertaa
  • Bändit:

Aygghon-ryhmän neljä miesjäsentä seisoo rivissä mustavalkoisessa ryhmäkuvassa. Kuva on hyvin tummasävyinen, tausta on pikimusta ja maa miesten jalkojen alla jonkinlaista tomua.Kuva: Mikael Arnal

Ranskalainen metallibändi Aygghon (www.aygghon.com) julkaisi tämän vuoden alussa uuden musiikkivideon. Tällä kertaa vuorossa oli "Angiospermes"-nimisestä biisistä Mikael Arnalin ohjaama videoklippi. Arnal on tehnyt aikaisemminkin töitä tälle bändille, sillä hän tuotti ja ohjasi vuonna 2004 ilmestyneen "Robinson"-musiikkivideon. Kyseessä on synkkä ja lähes väritön kertomus kaaoksesta ja tuhosta ranskaksi laulettuna. Kyseinen biisi kuullaan bändin viime vuonna julkaisemalla "Demo-Deuil" -albumilla, joka sisältää tusinan verran ranskankielisiä metalliveisuja.

Lue koko julkaisu…