Metallimusiikki.net

bladesmith

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen bladesmith liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin bladesmith. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin bladesmith liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Bladesmith: "Legion Of Swords".

  • Julkaistiin lauantaina 21.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 772 kertaa
  • Bändit:

Bladesmith-sooloprojektin Erik Wray seisoo keskellä mäntykorpea. Miehellä oliivinvärinen hihaton paita ja mustat housut. Hänellä pitkät hiukset.Vantaalainen Bladesmith

Kotimainen black metal -yksikkö Bladesmith (www.bladesmith.cjb.net) julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa Dungeons Deep Recordsin kautta. Yhtyeen esikoisen nimeksi ristittiin "Legion of Swords". Se sisältää seitsemän biisiä, joista kappaleen "Battle on Ice and Snow" voi käydä lataamassa kokonaan tästä.

Kesäkuussa yhtye julkaisi virolaisen Ohvrikivi-nimisen bändin kanssa split-albumin "The Tenebrous Journey". Sekin ilmestyi Dungeons Deep Recordsin ja Mahtra Recordsin syövereistä. Split-julkaisun materiaalia kirjoitettiin ja äänitettiin maalis-huhtikuussa. Levy sisältää kolme uutta Bladesmith-kappaletta.

Lue koko julkaisu…

Bladesmith Dungeon Deep Recordsille.

  • Julkaistiin torstaina 22.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 532 kertaa
  • Bändit:

Suomalainen, Vantaalla majaileva, black metal -ryhmä Bladesmith on solminut sopimuksen underground-tason levy-yhtiön, Dungeons Deep Recordsin kanssa. Bändin 26-minuuttista demojulkaisua, jonka nimi on "Darkness Remains Unsent", voi tilata joko DDR:n tai Bladesmithin kautta. Demon mukana tulee ammattimaisesti painettu booklet, jossa on biisien sanoitukset ja grafiikkaa. Demosta on tehty 100 kappaleen painos.

Lue koko julkaisu…