Metallimusiikki.net

blodarv

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blodarv liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blodarv. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blodarv liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blodarv: "Gâst"

  • Julkaistiin sunnuntaina 21.10.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 805 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen kuva, jossa näkyy metsää, sumua, ristikkoa ja bändin logo vasemmassa yläkulmassa.Julkaistaan joulukuussa 2012

Tanskalainen mustan metallin takoja Blodarv on valmistanut uuden täyspitkän annoksen musiikkia. Se ilmestyy useassa eri formaatissa Self Mutilation Services -nimisen levymerkin kautta joulukuun aikana. tarkkaa julkaisupäivämäärää Blodarvin neloslevylle, nimeltään "Gâst", ei vielä ole varmistettu. Julkaisu sopii odottaa tapahtuvaksi joulukuun alussa. Kiekon CD-version soittolistalla kuullaan kahdeksan biisiä. Sen mukana tulee 16-sivuinen kansilehtinen biisien sanoituksilla täytettynä. Albumin kansitaide on Blodarvin keulahahmon, vokalisti Huginin, toteuttama. Hänen studiossaan levy myös äänitettiin ja miksattiin. Yli 14 vuoden ajan toiminut bläkkisyhtye käyttää Huginin lisäksi naisvokalistia ja eri rumpalia studiossa sekä keikoilla.

Lue koko julkaisu…