Metallimusiikki.net

bloody sign

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen bloody sign liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin bloody sign. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin bloody sign liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Bloody Sign: "Chaos Echoes".

  • Julkaistiin perjantaina 29.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 859 kertaa
  • Bändit:

"Chaos Echoes" -albmin kannessa harmaasävyinen Rorschachin mustetahratestiä muistuttava räiskähdys tummanharmaata mustaa väriä vaaleata taustaa vasten. Kuvan keskellä lukee yhtyeen nimi goottilaisin kirjaimin.Julkaistaan helmikuussa

Death/black metallia takova Bloody Sign kertoi keskiviikkona bändiltä julkaistavan helmikuussa albumillisen verran musiikkia. Julkaistava albumi on nimeltään "Chaos Echoes". Sen tuomisesta eurooppalaisen yleisön ulottuville vastaa levymerkki Blood Harvest Records ja Yhdysvaltojen territoriolla opuksen tuo julki Ibex Moon Recordsin väki. Kolmen miehen muodostama ranskalaisyhtye kaavailee albumista valmistettavan jossain vaiheessa kevättä myös vinyylipainos. Bändin järjestyksessä kolmannen albumin CD-versio on nyt prässättävänä. Se aiotaan laittaa myyntiin jossain vaiheessa helmikuuta — julkaisupäivää ei ole toistaiseksi laitettu lukkoon. Albumia odotellessa yhtyeen MySpace-sivuilta voi kuunnella kaksi tuliterää biisiä.

Lue koko julkaisu…