Metallimusiikki.net

blotted science

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen blotted science liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin blotted science. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin blotted science liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Blotted Science: "The Animation of Entomology".

  • Julkaistiin sunnuntaina 04.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 641 kertaa
  • Bändit:

Valokuva tai tietokoneella luotu kuva verisestä pöydästä, joka täynnä ampulleja ja pulloja, sekä hyönteisiä.Julkaistaan 4.10.2011

Teknistä death metallia rouhiva Blotted Science laittoi kesällä nettiin kuunneltavaksi ääninäytteitä tulevalta "The Animation of Entomology" -EP-levyltään. Kitaristi Ron Jarzombekin, basisti Alex Websterin ja viimeisimmän täydennysmiehen, rumpali Hannes Grossmannin, pyörittämä Blotted Science aikoo julkaista lokakuun alussa tämän kiekon Jarzombekin omistaman EclecticElectric-levymerkin kautta. Kitaristin mukaan levy on pitkän ja piinallisen prosessin tulos. Rumpalin osuus oli hoidettu pois päiväjärjestyksestä jo kuukausia sitten. Bassoraidat nauhoitettiin kesäkuun alussa ja kitaristin osuudet hoidettiin heinä–elokuussa. Blotted Science lupailee musiikkia, joka on sekoitus Cannibal Corpsea, Spastik Inkiä ja Väiski Vemmelsäärtä.

Lue koko julkaisu…