Metallimusiikki.net

breed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen breed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin breed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin breed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Breed etsii vokalistia.

  • Julkaistiin sunnuntaina 22.06.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 596 kertaa
  • Bändit:

Promovalokuva Breed-nimisestä metallibändistä. Kuva on mustaharmaa. Siinä näkyy pitkän tunnelin suuaukolla neljä hevimiestä, joista parilla pitkät heviletit päässä. Kaikilla heistä mustaa vaatetta yllään ja vakavat ilmeet kasvoillaan.Valokuva vuodelta 2008

Norjalaisen Breed (www.breedmusic.net) -bändin leiristä kuuluu ikäviä uutisia. Yhtyeen laulaja Maurice Adams on päättänyt poistua yhtyeen miesvahvuudesta. Bändi kertoo taistelleensa olemassaolonsa puolesta jo kauan aikaa, koko vuoden, joka on johtanut musiikin luomiseen ja sen soittamiseen liittyvien asioiden jämähtämiseen paikoilleen. Aikaisemmat ongelmat koituivat rumpalin eroamisesta ja yhtyeen sisäisistä konflikteista. Breed kertoo viime aikoina ongelmia syntyneen lähinnä siitä, että kukin jäsen on halunnut hoitaa bänditoimintaan liittyviä asioita omalla tavallaan. Luomisprosessi on kärsinyt sen takia, ja se on Breedin puheiden mukaan vienyt koko touhulta hauskuuden.

Lue koko julkaisu…