Metallimusiikki.net

carmen gray

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen carmen gray liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin carmen gray. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin carmen gray liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Carmen Gray studiossa.

  • Julkaistiin torstaina 24.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1874 kertaa
  • Bändit:

Carmen Grayn promovalokuva vuodelta 2006, jossa viisi tummiin pukeutunutta miestä seisoo rivissä sisätiloissa valkoista taustaa vasten. Etummaisella miehellä stetsoni päässä ja mustat hiukset, sekä kajaalia silmien ympärillä. Hänellä musta nahkatakki ja kKuva: Jouko Lehtola

Helsinkiläinen rockpumppu Carmen Gray (www.carmengray.net) valmistelee toista pitkäsoittoaan. Albumin tuottajaksi valittiin jälleen legendaarinen, Emma-palkittu T.T. Oksala. Uusi albumi julkaistaan syksyllä ja ensimmäinen single kuullaan jo ennen kesää.

Uusi materiaali on astetta raaempaa ja rokimpaa kuin eka levy. Uuden levyn tarkoitus on tuoda soundia lähemmäksi siihen mitä bändi kuulostaa livenä. Tiukkaa settiä on luvassa, sillä bändin lisäksi myös tuottaja T.T. Oksala on kovemmassa iskussa kuin ikinä!, hehkuttaa Carmen Grayn kitaristi-säveltäjä Lappe. T.T. Oksalan aiemmin tuottamia artisteja on mm. HIM, Lordi, Stratovarius, 69 Eyes, Peer Günt, Ultra Bra, Sielun Veljet, Negative, Smack, Boycott, Zero Nine jne.

Lue koko julkaisu…