Metallimusiikki.net

casket

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen casket liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin casket. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin casket liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Casket jatkaa ilman Ville Rutasta ja Jaakko Lignelliä.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.09.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1566 kertaa
 • Bändit:

Lahtelaisen death metal –yhtye Casketin laulaja Ville Rutanen on tehnyt päätöksen jättää yhtye. Rumpali Jaakko Lignellin ja Casketin tiet erkanivat aiemmin kesän lopulla. Miehistönvaihdokset ovat sujuneet yhteisymmärryksessä ja hyvässä hengessä. Casket kiittääkin kumpaakin miehistä huikeasta yhteisestä taipaleesta; erityisesti kuluneesta vuodesta, mutta ennen kaikkea lukuisista hienoista muistoista! Total Prost! Casket heittää Villen ja Jaakon kanssa vielä yhden keikan kotikentällään Lahden Torvessa _torstaina 20.10.2011. Keikkaillan tahdittajina nähdään ja kuullaan myös _Disease of the Nation sekä Unborn Generation. Casketilla ei ole tällä hetkellä vakituista rumpalia tai vokalistia, ja tulevista rumpali- ja laulajaetsinnöistä tiedotetaan virallisemmin myöhemmin. Pesteistä kiinnostuneet voivat kuitenkin ottaa jo nyt yhteyttä osoitteeseen: casketband@gmail.com.

Lue koko julkaisu…

Casket: "Generation Kill"

 • Levyarvostelu julkaistiin perjantaina 08.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1775 kertaa
 • Bändit:

Casket on Lahden seuduilla asustava bändi, jolla on takanaan noin viiden vuoden ura, neljä demoa, ja lämmittelypestejä mm. Stam1nan, Profane Omenin ja Deathchainin keikoilla. Orkesteri on myös päässyt lämppäämään Napalm Deathia, näiden viimeisimmillä keikoilla Suomessa. Kyse on suhteellisen nuorista soittajista, koskapa bändiläisten keski-ikä on 22 vuotta. Hyvät meriitit, mutta millainen levy sitten on? Kuunnellaan!

Lue koko julkaisu…

Casketilta uutta materiaalia.

 • Julkaistiin maanantaina 07.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1336 kertaa
 • Bändit:

Lammilaislähtöinen, nykyisin lahtelaistunut death metal -yhtye Casket on julkaissut verkossa kaksi uutta ja vihaista kappaletta: "Soldier of Torture" ja "Generation Kill". Molemmat kappaleet julkaistaan alkuvuodesta myös fyysisellä "Generation Kill" -nimeä kantavalla demolla. Rytmiosaston miehistönvaihdokset selättänyt yhtye äänitti uudet kappaleet luottomies Juho Räihän (Before the Dawn, Gloria Morti) kanssa tämän studiolla Heinolassa vuonna 2010.

Uudet kappaleet voi tsekata Casketin MySpace- ja YouTube-kanavilta. Casketin livekunnon voi puolestaan tarkistaa heti helmikuussa, kun yhtye lämmittelee lauteet itse grindisuuruus Napalm Deathille tämän Suomen keikoilla!

Lue koko julkaisu…