Metallimusiikki.net

cauldron

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cauldron liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cauldron. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cauldron liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cauldron: "Tomorrow's Lost"

  • Julkaistiin torstaina 12.07.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 815 kertaa
  • Bändit:

"Tomorrow's Lost" -albumin etukannessa piirros synkästä vuoristosta, jonka halki kulkee polku tai puro.Julkaistaan lokakuussa 2012

Kahden miehen kanadalaisyhtye Cauldron (www.cauldronmetal.com) tulee julkaisemaan uransa kolmannen albumin lokakuussa 2012. Se on seuraaja loppuvuodesta 2010 ilmestyneelle "Burning Fortune" -hevialbumille. Cauldron kutsuu uutukaistaan nimellä "Tomorrow’s Lost". Se ilmestyy Earache Recordsin avulla ja Todd Kowalskin toteuttamalla kansitaiteella. Albumin nimen pohjalta tehty kansitaide on, kuten nimikin, avoinna erilaisille tulkinnoille. Bändin vokalisti–basisti Jason Decay mieltää itse levyn nimen viittaavan huomisen toivottomuuteen ja siihen, kuinka huominen on jo hävitty. Kitaristi Ian Chainsin mukaan tämä levy ei ole konseptialbumi eikä sillä käsitellä yksittäistä teemaa.

Lue koko julkaisu…