Metallimusiikki.net

changer

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen changer liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin changer. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin changer liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Changer: "Darkling".

  • Julkaistiin sunnuntaina 29.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 840 kertaa
  • Bändit:

Changerin "Darkling"-albumin etukannessa musta pohjaväri ja sen päällä vaalea piirros häijynnäköisesti ihmisen kallosta. Kallon yläpuolella yhtyeen logo ja alaosassa albumin nimi.Julkaistaan syyskuussa

Islantilainen metalliyhtye Changer (www.changer-metal.com) tiedottaa julkaisevansa syyskuun tullen uuden studioalbumin. Albumi on nimeltään "Darkling" ja sen soittolistalla kuullaan tasan 10 biisiä. Niistä yksi on instrumentaalinen ja yksi vielä tuntematon lainabiisi. Lisäksi 53-minuuttisella pitkäsoitolla kuultava viisu "Feelings Deleted" on uudelleen nauhoitettu versio vanhasta biisistä. Bändi ei ole vielä kertonut "Darkling" -levyn tarkkaa ilmestymishetkeä. Reykjavíkista käsin toimiva Changer uutisoi uuden albumin luomistyön käynnistymisestä jo viime vuoden lokakuussa. Tuolloin yhtye oli ehtinyt nauhoittaa kiekon kitararaidat ja aloitella vokaaliosuuksien äänittämistä.

Lue koko julkaisu…

Changer hajosi.

  • Julkaistiin lauantaina 01.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 758 kertaa
  • Bändit:

Changer-bändin logo valkoisella ja varjostettuna harmahtavaa taustaa vasten. Logon fonttina goottilainen kirjasinlaji, jossa kirjaimet ovat koristeellisia ja epäsymmetrisia. Alkukirjain versaalilla.Toimi aikavälillä 1999-2007

Islannin Changer (www.changer-metal.com) uutisoi eilen julkaisemassaan tiedotteessa päättäneensä panna pillit pussiin. Lopullisesti. Kahdeksan vuoden olemassaolon jälkeen yhtyeen sisäiset ristiriidat ovat kasvaneet ja saaneet hallitsemattomat mittapuitteet, joiden johdosta hajoamispäätökseen päädyttiin. Bändi kokee tämän tilanteen sattuneen pahimpaan mahdolliseen aikaan, sillä uuden albumin äänitystöiden oli tarkoitus alkaa lähiaikoina. Changer ehti toimia lähes kahdeksan vuoden ajan. Se jättää taakseen kaksi pitkäsoittoa, pari EP-levyä ja läjän soitettuja keikkoja niin Islannissa kuin ulkomaillakin.

Lue koko julkaisu…