Metallimusiikki.net

chaosweaver

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen chaosweaver liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin chaosweaver. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin chaosweaver liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Chaosweaver Napalm Recordsille.

 • Julkaistiin lauantaina 14.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 848 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Chaosweaver (www.chaosweaver.info) ilmoitti perjantaina maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Napalm Recordsin kanssa syntyneen. Sopimus mahdollistaa Chaoswaverin kakkosalbumin julkaisemisen myöhemmin kuluvana vuonna. Yhtye suitsuttaa olevansa innoissaan päästessään Napalmille, jota käyttävät myös Tiamatin. Summoningin ja Candlemassin kaltaiset toimijat. Metalliryhmä ei ole vielä paljastanut uuden levynsä yksityiskohtia. Se tulee olemaan seuraaja vuoden 2008 "Puppetmaster of Pandemonium" -debyytille. Se julkaistiin tuolloin nuoren suomalaisen Shadow World Recordsin kautta. Levy nauhoitettiin Studio Perkeleessä. Neljää vakituista ja lisäksi kahta muuta keikkakokoonpanoon kuuluvaa miestä käyttävä Chaosweaver perustettiin vuonna 2004.

Lue koko julkaisu…

Chaosweaver: Locked in a Coffin.

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1151 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen Chaosweaver-bändin logo, jossa lohikäärmemäinen ruoto syö omaa häntäänsä. Keskellä ympyräksi kiertynyttä ruotoa omega–symboli ja muita mystisia piirroksia.Kuvassa bändin logo

Helsingin Chaosweaver (www.chaosweaver.info) tarjoaa musiikkivideollaan "Locked in a Coffin" varsin vaikuttavan neljän minuutin pituisen elämyksen. Kesäkuussa julkaistu pääosin harmaasävyinen musiikkivideo on mahtipontisesta biisistä koostettu karu taidonnäyte. "Locked in a Coffin" sisältyy yhtyeen debyyttialbumin "Puppetmaster of Pandemonium" soittolistalle. Pitkäsoitto julkaistiin huhtikuun viimeisellä viikolla Shadow World Recordsin kautta. Suomessa rykäisyn jakelusta Viron, Liettuan, Latvian ja tietenkin myös Suomen kansakuntain kuuloelimiin vastaa Playground Music Scandinavia. Yhtyeen ensimmäisellä albumilla vierailee Profane Omenin ja Enemy Of The Sunin remmistä tuttu muusikko Jules Näveri ja entinen Deathchainin sekä nykyinen Survivors Zeron Rotten, sekä Swallow The Sunin Aleksi Munter ja pakanapitoista metallia mättävän Moonsorrowin leiristä tunnistettava Ville Sorvali.

Lue koko julkaisu…

Chaosweaver: "Puppetmaster of Pandemonium".

 • Julkaistiin sunnuntaina 27.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1091 kertaa
 • Bändit:

Chaosweaverin debyyttialbumin, nimeltään "Puppetmaster of Pandemonium", kansikuva. Siinä näkyy vaaleata taustaa vasten pitkähiuksinen olento, jolla sormiensa päissä lankoja ikään kuin sätkynukkeja ohjaavalla henkilöllä.Debytoi keskiviikkona 30.4.

Kotimainen Chaosweaver (www.chaosweaver.info) on järjestänyt viime päivinä kuuntelutilaisuuksia Kuopiossa ja Tampereella juhlistaakseen ensimmäisen albuminsa ilmestymistä. Yhtyeen "Puppetmaster of Pandemonium" -niminen debyyttialbumi saa julkaisujuhlan vielä toukokuussa 2. päivä helsinkiläisen System Rockin tiloissa. Keikalla myydään Chaosweaverin bändituotteita ja vain osa yhtyeen jäsenistä on paikan päällä.

Chaosweaverin "Puppetmaster of Pandemonium" on ennakkotilattavissa Levykauppa Äxän suunnalta. Kiekkohan julkaistaan virallisesti Shadow World Recordsin kautta 30. päivä kuluvaa kuukautta. Sen jakelusta Suomessa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa vastaa Playground Music Scandinavia. Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä se ilmestyy 20.6.2008 ja 16.6. Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Walesissa. Muualla maailmassa levyn julkaisuun liittyvistä yksityiskohdista ei ole vielä tarkkoja tietoja olemassa.

Lue koko julkaisu…

Chaosweaver Shadow World Recordsille.

 • Julkaistiin tiistaina 06.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 956 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen Chaosweaver-bändin logo, jossa lohikäärmemäinen ruoto syö omaa häntäänsä. Keskellä ympyräksi kiertynyttä ruotoa omega–symboli ja muita mystisia piirroksia."The Omega Ouroboros" -logo

Suomalainen dark metal -yhtye Chaosweaver (www.chaosweaver.info) uutisoi solmineensa levytyssopimuksen Shadow World Records -nimisen levy-yhtiön kanssa. Bändi työstää tällä hetkellä debyyttalbumiaan Studio Perkeleen tiloissa. Kiekolla ei ole vielä nimeä. Albumi on tarkoitus julkaista ensi vuoden maaliskuussa.

Shadow World Records on nuori sumalainen metallimusiikkiin erikoistunut levy-yhtiö. Sen leiviin kuuluu tällä hetkellä myös De Lirium’s Order, Discard ja Tytär.

Lue koko julkaisu…