Metallimusiikki.net

childrain

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen childrain liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin childrain. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin childrain liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Childrain: "Life Show".

  • Julkaistiin sunnuntaina 02.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 817 kertaa
  • Bändit:

Värikäs piirros nauravista hahmoista, joista osalla on maskit kasvoilla. Kuvaa kehystää punainen kangas, joka laskostettu huolitellusti. Sen päällä kuvan yläosassa lukee Childrain ja sen alla "Life Show" valkoisella värillä.Julkaistaan 21.1.2011

Syyskuussa 2010 studioon painellut espanjalaisyhtye Childrain tiedottaa julkaisevansa myöhemmin tammikuussa uuden studioalbumin. Albumi on nimeltään "Life Show". Se on seuraaja edellisen vuoden aikana ilmestyneelle ensimmäiselle levylle, EP-kiekolle "A Place Between Hell & Heaven". Debyyttialbumin ilmestymistä tullaan juhlistamaan levyn ilmestymispäivänä 21. tmamikuuta Espanjan Vitoriassa, Childrainin kotikaupungissa, sijaitsevassa Jimmy Jazzissa. Levyä odotellessa Childrain-viisikon tuotantoon voi tutustua yhtyeen omilla MySpace-sivuilla, jossa sijaitsevaan musiikkisoittimeen on ladattu kaksi tuliterää viisua esikoiselta. Musiikillisesti parin viikon päästä julkaistava "Life Show" -levy on sekoitus melodista death metallia ja metalcorea.

Lue koko julkaisu…