Metallimusiikki.net

corporation 187

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen corporation 187 liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin corporation 187. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin corporation 187 liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Corporation 187:n laulaja erosi, koska päätä särkee.

  • Julkaistiin perjantaina 14.11.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 963 kertaa
  • Bändit:

Corporation 187:n joukot seisovat sinertävää seinää vasten rivissä. Kuvassa näkyy viisi hevimiestä, joista osalla pitkät hiukset ja kaikilla mustaa vaatetta yllään. Keskimmäinen mies on kalju ja hän pitää käsivarsiaan ristissä.Vokalisti vaihtoon

Ruotsalaisen thrash metallia soittavan Corporation 187 (www.corporation187.com) vokalisti Filip Carlsson on päättänyt erota yhtyeestä. Bändi uutisoi hiljattain laulajansa joutuneen jättämään korporaation vedoten päänsärkyyn. Muusikko tilittää kärsivänsä äärimmäisen ankarasta päänsärystä varsin usein, jonka johdosta hän ei yksinkertaisesti kykene toimimaan yhtyeessä enempää. Mies kiittää bänditovereitaan, Magnusta, Olofia, Robertia ja Viktoria hyvistä hetkistä vuosien aikana. Carlssonin viimeinen keikka Corporation 187:n jäsenenä koetaan 6.12.2008 Ruotsin Karlstadissa. Bändi aikoo esiintyä Karlstadin Arenassa. Paikalla esiintyy myös Invasion. Korvaavaa laulajaa ei ole vielä tähän mennessä nimetty.

Corporation 187 koki edellisen takapakkinsa elokuussa, jolloin bändi joutui perumaan syyskuuksi kaavailemansa kiertueen Iso-Britanniaan taloudellisten ongelmien takia. Bändin oli tarkoitus tukea Maleficen keikkailua.

Lue koko julkaisu…

Corporation 187: Perfection in Pain.

  • Julkaistiin maanantaina 11.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1084 kertaa
  • Bändit:

Corporation 187:n promovalokuva vuoden 2007 lokakuulta. Kuvassa näkyy ylävartalot viidestä miehestä, jotka ovat tummaa taustaa vasten lähes mustaharmaassa kuvassa. Osalla heistä pitkät hiukset, mutta yhdellä kalju ja oikeassa laidassa seisovalla musta pipBändi lokakuussa 2007

Ruotsalainen thrash metal -panssari, joka kutsuu itseään nimellä Corporation 187 (www.corporation187.com), julkaisi aikoinaan tämän erittäin vaikuttavan musiikkivideon kappaleestaan "Perfection in Pain", mikä on samalla yhtyeen vuoden 2002 marraskuussa julkaiseman albumin nimi. Kiekko julkaistiin Wicked World Recordsn toimesta. Se on seuraaja yhtyeen vuosituhannen alussa luomalle esikoisalbumille, mikä on nimeltään "Subliminal Fear".

Corporation 187 uutisoi hiljattain kuvanneensa kuluvan kuukauden 9. päivä musiikkivideon kappaleestaan "My Sickness". Sen ohjasi ja kuvasi Anders Carlborg yhdessä ERrollin kanssa. Video tullaan julkaisemaan Internetissä parin viikon kuluttua.

Lue koko julkaisu…