Metallimusiikki.net

corruption inc

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen corruption inc liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin corruption inc. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin corruption inc liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Uutta tuotantoa Corruption Inc.:ltä.

  • Julkaistiin perjantaina 20.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1035 kertaa
  • Bändit:

Corruption Inc. -bändin jäsenet seisovat rivissä. Kuvassa viisi miestä, joista keskimmäisellä musta t-paita, jonka alla pitkähihainen valkea paita. Miehellä päässä musta lippalakki.Tukikohta Hämeenlinnassa

Pitkän linjan äijähevibändi Corruption Inc. (www.corruptioninc.net) on julkaissut nettisinkun. Janne Saksan Sound Supreme -studiossa nauhoitettu kappale kantaa nimeä "The new king me" ja se on ladattavissa maksutta yhtyeen kotisivuilta osoitteesta www.corruptioninc.net. Samaisella sivustolla voi myös käydä katsastamassa ryhmän edelliseltä pitkäsoitolta "Unbroken" lohkaistun musiikkivideon "Torn Apart". Huhut kertovat että myös uudesta kappaleesta ollaan tekemässä video.

Lue koko julkaisu…