Metallimusiikki.net

courageous

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen courageous liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin courageous. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin courageous liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Courageous vaihtoi basistin.

  • Julkaistiin lauantaina 22.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 663 kertaa
  • Bändit:

Courageous-bändin promokuva vuodelta 2006. Miehistö seisoo suuren pilvenpiirtäjän edustalla portailla. Heitä kuvassa viisi kappaletta. Keskimmäisellä pitkät hiukset ja pitkä valkoinen lääkärintakki yllään, muut miehet seisovat hänen vierillään punaisiin pCourageous on Saksasta

Frankfurtin kaupungissa majaileva metallibändi Courageous (www.courageousmusic.de) tiedottaa vaihtaneensa basistiaan. Uudeksi korvaavaksi muusikoksi värvättiin Desilence-nimisen ryhmän remmistä tuttu Thomas Neitsch. Hän on kotoisin Berliinistä. Mies teki ensimmäisen live-esiintymisen Courageousin jäsenenä viime jouluna, jolloin myös esiintyi Frankfurtin Batschkappissa "Tribute To Elvis" -tapahtumassa.

Bändin vokalistina toimiva Chris Staubach kommentoi Thomasin olevan erittäin mukava ihminen ja että hänen soittotaitonsa ovat hämmästyttäviä. Uusi basisti toi bändiin sitä energiaa, jonka Jürgen Wielandin poistuminen siitä vei mennessään. Staubach arvelee uuden jäsenen olevan paras bassotaituri, jonka hän on tähän päivään mennessä saanut tavata.

Lue koko julkaisu…