Metallimusiikki.net

crematory

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crematory liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crematory. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crematory liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crematory tuo "Black Pearls" -kokoelman.

 • Julkaistiin lauantaina 13.11.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 975 kertaa
 • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä koristeellinen metallikasa, jossa piikkejä ja tikkuja eri suuntiin. Kasan päälle kirjoitettu rautaisin kirjaimin Crematory ja sen alle pienellä präntillä "Black Pearls".Julkaistaan 26.11.2010

Saksalainen goottimetallibändi Crematory (www.crematory.de) juhlistaa kahta vuosikymmentä levyttävänä bändinä tuomalla perjantaina 26. marraskuuta kauppoihin "Black Pearls" -kokoelman. Muhkea kokoelma sisältää bändin parhaiksi miellettyjä biisejä kahdella CD-levyllä ja runsaasti videokuvaa yhdellä DVD-kiekolla. Bändi perustettiin vuonna 1991. Crematory on uransa varrella nauhoittanut sellaisia hittibiisejä kuin "Tears of Time", "Shadows of Mine", "Ist es Wahr", "Höllenbrand" ja "Sense of Time". Lisäksi ryhmä on äänittänyt vuosien saatossa useita covereita, joista tunnetuimpia lienevät Metallican "One", Depeche Moden "Black Celebration" ja Sisters of Mercyn "Temple of Love".

Lue koko julkaisu…

Crematory: "Infinity".

 • Julkaistiin perjantaina 06.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 932 kertaa
 • Bändit:

Crematoryn punavalkoinen logo yläosassa havumaisen vihreän taustan päällä siten, että logon alla on suuri koristeellinen ja äärimmäisen yksityiskohtainen koristekuvio. Koristekuviosta erottuu abstrakteja symboleja ja niiden yllä murehtiva siivekäs kerubi.Julkaistaan helmikuussa

Saksalainen goottimetallibändi Crematory (www.crematory.de) uutisoi olevansa nyt studiossa viimeistelemässä helmikuussa 2010 julkaistavan "Infinity"-nimisen albumin äänityshommia. Bändi aikoo julkaista albuminsa englanninkielisellä nimellä ja sisällyttää siihen runsaasti samalla kielellä tehtyjä lauluja. Kiekko sisältää yhden tai kaksi saksaksi laulettua biisiä, sekä Crematoryn tulkinnan poppibändi Depeche Moden biisistä "Black Celebration". Jo nyt yhtye tietää kertoa aikovansa juhlistaa 20-vuotista taivaltaan helmikuussa 2011 kokoelma-albumin "Greatest Hits", joka sisältää äänilevyn lisäksi DVD-levyn varustettuna musiikkivideoilla ja muulla materiaalilla. Vuonna 2002 comebackin tehnyt Crematory tarjoaa "Infinity"-kiekollaan seuraajan albumille "Pray", jonka yhtye julkaisi Massacre Recordsin kautta helmikuussa 2008. Sama levy-yhtiö julkaissee myös uuden albumin.

Lue koko julkaisu…

Crematory: "Pray".

 • Julkaistiin perjantaina 26.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1014 kertaa
 • Bändit:

Lähes mustavalkoinen ryhmäkuva Crematory-yhtyeen jäsenistä, joita kuvassa yksi nainen ja neljä miestä. He seisovat rivissä ulkoilmassa suuren valkoisen taivaan alla. Taustalla näkyy rivi lehtimetsää.Uunitusta jo vuodesta 1991

Saksalainen goottimetallia soittava Crematory (www.crematory.de) kertoo nettisivuillaan julkaisevansa uuden "Pray"-nimisen täyspitkän studio-opuksen 1. päivä helmikuuta ensi vuonna. Levy tullaan julkaisemaan tähän maailmaan Massacre Recordsin tuuppaamana. Yhtye kertoo, että levyn tuottajana toimi bändi omatoimisesti Kohlekeller Studioiden tiloissa yhdessä Christian "Kohle" Kohlmannslehnerin kanssa, joka on bändin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Crematoryn joukot lähtevät lietsomaan ihmismassoja "Pray Over Germany" -nimisen kiertueensa turvin toukokuussa 2008. Kiertueen jälkeen yhtye aikoo tehdä kesän aikana festivaaliesiintymisiä ainakin täällä Euroopan alueella.

Lue koko julkaisu…

Crematory: työnimi "Gothic Metal".

 • Julkaistiin maanantaina 05.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 706 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen goottimetallia takova Crematory (www.crematory.de) on paljastanut nettisivuillaan uuden albuminsa kulkevan työnimellä "Gothic Metal". Kiekko on tarkoitus julkaista ensi vuoden tammikuussa. Uuden albumin biisien sanoitukset ja lauluosuudet ovat aikaisempaa Crematoryn materiaalia synkempiä. Biisien sanoitukset on kirjoitettu englanniksi, mutta on mahdollista, että myös saksankielisiä biisejä laitetaan albumille.

Lue koko julkaisu…