Metallimusiikki.net

crimson falls

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crimson falls liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crimson falls. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crimson falls liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crimson Fallsin kitaristi vaihtui.

  • Julkaistiin maanantaina 26.10.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 658 kertaa
  • Bändit:

Valokuva Crimson Fallsin viisipäisestä kokoonpanosta, johon kuuluvat jäsenet ovat suhteellisen nuoria mieshenkilöitä. Heistä valtaosalla lyhyet hiukset, mutta yhdellä pitkähkökin letti ja eräällä kalju pää. He ovat tiiviinä rivinä vaaleaa taustaa vasten.Yhtyeessä viisi jäsentä

Death metal –yhtye Crimson Falls uutisoi sen leirissä tapahtuneen torstaina muutos, kun henkilökohtaisista syistä johtuen kitaristi Ringo Van Dingenen on jouduttu vaihtamaan uuteen naamaan. Yhtyeen julkaiseman tiedotteen mukaan Ringo Van Dingenen halusi omatoimisesti vetäytyä sivummalle bändistä huomattuaan, ettei hänellä ole enää mahdollisuuksia toimia niin aktiivisesti siinä yhtyeessä, jossa hän ehti soittaa yli seitsemän vuoden ajan. Belgialaisbändi tulee jatkamaan toimintaansa uudella kitaristilla. Ryhmä kiittää entistä kitaristiaan ja toivottaa samalla tervetulleeksi Jeroen Forén. Uusi pelimanni on hankkinut soitt- ja bändikokemusta toimimalla sellaisissa yhtyeissä kuin Catafalque ja Wretched Vixen. Lisäksi Forén perustaa omaa bändiprojektia, jonka nimeksi annetaan Strich.Nine, ja jonka kokoonpanoon haalitaan jäseniä myös Spoil Enginestä, Mordasta, Cypheristä sekä Polluted Inheritancesta.

Lue koko julkaisu…

Crimson Falls: "Fragments of Awareness".

  • Julkaistiin perjantaina 06.02.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 630 kertaa
  • Bändit:

Belgialainen Crimson Falls (www.crimsonfalls.com) tulee julkaisemaan uransa järjestyksessä toisen studioalbumin, jonka nimeksi bändi antoi "Fragments sof Awareness", huhtikuun alussa. Bändi ei ole vielä antanut albumille tarkkaa julkaisupäivämäärää. Opus tullaan joka tapauksessa julkaisemaan Genet Recordsin kautta, jonka kanssa bändi solmi muutamia päiviä sitten levytyssopimuksen. Albuminsa death metal -kopla kirnusi talteen CCR Studioilla tuottaja Kris Belaenin avustuksella. Levyn kansitaiteen toteutti Aborted-yhtyeenkin riveistä tuttu Sven de Caluwé. Crimson Falls hehkuttaa tarjoavansa uudella albumilla 11 uutta biisiä, jotka ovat täynnä tapporiffejä ja korviaräjäyttäviä kokemuksia.

Lue koko julkaisu…