Metallimusiikki.net

crionics

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crionics liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crionics. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crionics liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crionics julkaisee "N.O.I.R."-EP:n.

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 799 kertaa
 • Bändit:

Hyvin tumma ja kylmäsävyinen bändikuva Crionics-yhtyeen miehistöstä. Kuvassa pitkähiuksisia ja mustiin pukeutuneita miehiä viisi kapapletta. He seisovat tunnelimaisessa tilassa.Yhtyeessä viisi jäsentä

Krakovasta kotoisin oleva Crionics (www.crionics.pl) tiedotti tiistaina tulevansa julkaisemaan EP-levyn "N.O.I.R." lähitulevaisuudessa. Äänitteen tuominen levykauppoihin onnistuu bändin mukaan vasta siinä vaiheessa kun Creative Music -manageritoimisto on saanut neuvotelluksi sopivat yhteistyökuviot Crionicsia varten Euroopan alueen markkinoilla. Bändi julkaisi edelliset kolme täyspitkää levyään englantilaisen Candlelight Recordsin kautta, mutta sopimusta ei ole vielä päätetty jatkaa. Yhtyeen tuorein albumi on vuodelta 2007 löytyvä "Neuthrone". Puolalaisbändin uusimman EP-levyn luomistyötä esittelevä videoleike on mahdollista katsoa ryhmän MySpace-sivuilta yhdessä kuvaussessioista otettujen valokuvien kanssa.

Lue koko julkaisu…

Crionics: "N.O.I.R."-EP.

 • Julkaistiin torstaina 25.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 924 kertaa
 • Bändit:

Crionicsin jsäenet ovat miehiä ja jokaisella mustat vaatteet yllään. Heillä on pitkät hiukset. Miehet seisovat sikin sokin huoneessa, jonka seinät ovat sinertävät ja lattia vaaleanvioletti.Bändikuva vuodelta 2007

Puolalaista perua oleva Crionics (www.crionics.pl) viimeisteli toissapäivänä uuden EP-äänitteensä nauhoitusvaiheen kotikaupungissaan Krakovassa sijaitsevan Shindler Factory Studion tiloissa. Nyt levyn viittä biisiä miksataan Wiesławski Bros.:n toimesta Hertz Studion tiloissa. Bändi kertoo käyttäneensä tällä äänitteellä ensimmäistä kertaa uransa varrella akustista kitaraa ja puhdasta lauluääntä. Levyllä kuullaan bändin uutena vokalistina Quazarrea, jonka jäsenet kokevat istuneen edeltäjänsä saappaisiin täydellisesti ja jonka miehistö kokee tuoneen uusia monipuolisia elementtejä Crionicsin kappaleisiin. Nyt nauhoitettu EP-kiekko on nimeltään "N.O.I.R." ja se sisältää yhteensä kolme uutta biisiä, sekä tulkinnan norjalaisen Immortalin kappaleesta "Blashyrk (Mighty Ravendark)". Toinen covereista on saksalaisen Rammsteinin biisistä "Moskau". Jälkimmäisessä biisissä kuullaan vierailevana laulajana itse Vaderin Piotr Wiwczarekia, sekä vieläpä samassa bändissä soittavaa Waclaw Kieltykaa kitaristina. Kieltyka soittaa myös Decapitatedissa.

Lue koko julkaisu…

Crionics: Humanmeat Cargo.

 • Julkaistiin perjantaina 29.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 951 kertaa
 • Bändit:

Crionics-nimisen bändin logo mustaa taustaa vasten valkoisella ääriviivalla piirrettynä. Kyseessä erittäin vaikeaselkoinen logo, jossa kirjaimet on koristeltu ja muotoiltu muistuttamaan lähinnä korpikuusen oksaa.Black metallia

Puolalaisen Crionics (www.crionics.rockmetal.pl) -legioonan uusin musiikkivideo on kappaleesta "Humanmeat Cargo", joka julkaistiin viime toukokuussa netissäkin. Kyseinen kappale sisältyy yhtyeen uuden "NeuThrone"-albumin sisälmyksiin. Pitkäsoitto julkaistaan Euroopassa Candlelight Recordsin tuuppaamana heinäkuun 16. päivä, mutta Puolassa vasta n. viikkoa myöhemmin. Levy singotaan myös USA:n suuntaan, jonne sen arvioidaan rantautuvan 31. heinäkuuta.

Tämä musiikkivideo tarjoaa samansuuntaista visuaalista antia kuin esimerkiksi kauhuelokuva Saw:in ensimmäinen jakso, jossa mies makaa jonkinlaisessa pesutilassa. Musiikillisesti kappale muistuttaa pienessä määrin (rummutukseltaan ja lauluosuuksiltaan) puolalaisen Behemothin kappaletta "Slaves Shall Serve".

Lue koko julkaisu…

Crionics: "NeuThrone".

 • Julkaistiin maanantaina 25.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 928 kertaa
 • Bändit:

Crionics-nimisen bändin logo mustaa taustaa vasten valkoisella ääriviivalla piirrettynä. Kyseessä erittäin vaikeaselkoinen logo, jossa kirjaimet on koristeltu ja muotoiltu muistuttamaan lähinnä korpikuusen oksaa.Albumi ulos 16. heinäkuuta

Vuonna 1997 perustettu puolalainen Crionics (http://www.crionics.rockmetal.pl) julkaisee uuden albuminsa, joka kulkee nimellä "NeuThrone", Euroopassa, bändin kotimaassa ja USA:ssa seuraavan aikataulun mukaan:

 • 16. heinäkuuta: Eurooppa (Candlelight Records)
 • 23. heinäkuuta: Puola (Mystic Productions)
 • 31. heinäkuuta: USA (Candlelight Records USA)

Albumin äänitystöissä avusti Tomasz Zalewski, joka on viime aikoina peuhannut mm. Thy Diseasen, Totemin ja Horrorscopen uusien pitkäsoittojen parissa. "NeuThrone" äänitettiin Puolan Olkusz-nimisellä paikkakunnalla Zed Studion tiloissa.

Lue koko julkaisu…