Metallimusiikki.net

cronian

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cronian liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cronian. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cronian liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Cronian: "Enterprise".

  • Julkaistiin keskiviikkona 27.08.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 613 kertaa
  • Bändit:

Cronian-nimisen metallibändin "Enterprise"-albumin kansikuva. Kuvassa näkyy jonkinlainen ylhäältä alaspäin kuvatun puunrungon vuosirenkaat, jotka ovat tuhratut jäähuurulla ja tulella kuvankäsittelyohjelman avulla. Albumin yläosassa lukee Cronianin nimi koIlmestyy 27.10.2008

Ruotsalais-norjalainen Cronian solmi levytyssopimuksen Indie Recordingsin kanssa. Bändin uusi albumi tullaan julkaisemaan lokakuussa 27. päivä uuden levy-yhtiön kautta. Kiekon nimi on "Enterprise" ja se sisältää yhteensä yhdeksän uutta kappaletta. Albumista muodostuu seuraaja kaksi vuotta sitten julkaistulle debyyttialbumille "Terra". Uuden pitkäsoito Cronian, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ion, purkitti kotistudiossaan ja hoiti myös tuottajana toimimisen omasta takaa. Omatoimiseen tuotantomeininkiin bändi kertoo päätyneensä sen takia, että kaksikko halusi säilyttää "taiteellisen autenttisuutensa". "Enterprise" vietiin nauhoitusurakan jälkeen ruotsalaisen Ballerina Audion uumeniin miksattavaksi ja masteroitavaksi. Cronian on kertonut iloitsevansa uudesta levytyssopimuksesta Indie Recordingsin kanssa, sillä se takaa uuden pitkäsoiton päätyvän ympäri planeettaa Cronianin faneille. Yhtye paljastaa tunteneensa uuden levy-yhtiönsä edustajia jo vuosien takaa, joten siirtyminen levymerkin huostaan onnistui kitkattomasti.

Lue koko julkaisu…