Metallimusiikki.net

crow's flight

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crow's flight liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crow's flight. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crow's flight liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crow's Flight Metal Hammerissa kuukauden paras.

  • Julkaistiin perjantaina 28.10.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1335 kertaa
  • Bändit:

"The Calm Before" -albumin etukannessa piirros tummahiuksisesta ihmisolennosta kylmänsinistä taustaa vasten. Hahmon toinen puoli naamasta on musta ja sen silmä hohtaa keltaisena.Julkaistiin 18.5.2011

Ensimmäisen albuminsa "The Calm Before" toukokuussa 2011 julkaisseen Crow´s Flightin ensimmäinen hengentuote esiteltiin ja arvosteltiin muun muassa lokakuussa 2011 ilmestyneessä Saksan Metal Hammerissa Helden von Morgen (Huomisen Sankarit) -otsikon alla kuukauden parhaaksi. Marc Halupczok kirjoittaa, että materiaalin "lokerointi" on haastavaa. Hänen mukaansa vaikutteita Edguylta, Nightwishiltä ja Blind Guardianilta on kuultavissa, mutta Crow’s Flight on onnistunut luomaan oman uniikin soundinsa tarttuvilla melodioillaan. Halupczok nostaa esiin nopeat kappaleet "Run by The Fallen" ja "Gabriel", jotka hänen mukaansa toiminevat myös livenä hyvin. Lisäksi Halupczok huomioi positiivisena seikkana levyn kansitaiteen.

Lue koko julkaisu…

Crow's Flightin uusi albumi julkaistaan 18.5.2011.

  • Julkaistiin lauantaina 14.05.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 806 kertaa
  • Bändit:

"The Calm Before" -albumin etukannessa piirros tummahiuksisesta ihmisolennosta kylmänsinistä taustaa vasten. Hahmon toinen puoli naamasta on musta ja sen silmä hohtaa keltaisena.Julkaistaan 18.5.2011

Suomalais–sveitsiläisen Crow’s Flight (www.crows-flight.com) -yhtyeen debyyttialbumi "The Calm Before" julkaistaan 18.5.2011. Levy sisältää 10 timantinkovaa kappaletta, jotka saavat kuulijan otteeseen ja pitävät kyydissä ensimmäisestä biisistä aina viimeiseen asti. Levyn tuotannosta miksauspuolella on vastannut Hiili Hiilesmaa, joka on aiemmin työskennellyt kotimaisten suuruuksien kuten HIMin, Apocalyptican, The 69 Eyesin, Sentencedin ja Lordin kanssa. Masteroinnista vastaa alan eturiviin kuuluva Svante Forsbäck. Ohessa näkyvällä kansitaiteella varustetun esikoisalbumin julkaisee Scandal Music Company.

Lue koko julkaisu…