Metallimusiikki.net

crystal ball

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crystal ball liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crystal ball. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crystal ball liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crystal Ball sopimukseen AFM Recordsin kanssa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 24.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 589 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Crystal Ball -yhtyeen jäsenistä, jotka ovat keski-ikäisiä valkoihoisia miehiä, joista jokaisella pitkät hiukset. Miehet ryhmittyneet vaaleata taustaa vasten. Eturivissä kaksi herraa, joiden takana kolme.Crystal Ball = Kristallipallo

Sveitsiläinen melodista metallia soittava Crystall Ball (www.crystal-ball.ch) solmi levytyssopimuksen AFM Recordsin kaanssa, jonka kautta yhtyeen uran järjestyksessä kuudes pitkäsoitto, nimeltään "Secrets", on tarkoitus julkaista. Levyn tuottaa Michael Bormann (ex-Jaded Heart ja Bloodbound) ja sen tulee miksaamaan Achim Köhler (Primal Fear ja Brainstorm). Albumin julkaisun odotetaan tapahtuvaksi 26. päivä lokakuuta.

Bändi kuvailee uuden musiikkimateriaalinsa olevan sekoitus melodioita ja raskasta runnomista. Verrattuna vuonna yhtyeen vuonna 2005 julkaisemaan "TimeWalker"-albumiin, on uusi materiaali kuin reissu ajassa taaksepäin — paluu juurille. Albumin soittolistan sisälmyksistä voidaan kaivaa esiin perinteisiä rokkaavia veisuja, mutta myös raskasta räimettäkin.

Lue koko julkaisu…