Metallimusiikki.net

crystal tears

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crystal tears liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crystal tears. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crystal tears liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crystal Tears: "Hellmade"

  • Julkaistiin torstaina 06.06.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1144 kertaa
  • Bändit:

Liekkimeren seasta pilistävä ihmisen pääkallo, joka irvistelee. Kuvan yläosassa Crystal Tears -logo.Kansitaide: Siege Ind

Kreikkalais–tanskalais–unkarilainen Crystal Tears (www.crystaltearsband.com) julkaisee syksyllä 2013 Massacre Recordsin verkoston välityksellä seuraavan albuminsa. Se tulee olemaan bändin järjestyksessä kolmas, ja nimeltään "Hellmade". Levyn tarkkaa julkaisupäivämäärää ei vielä ole tiedossa. Kansitaide on kuitenkin jo valmis ja siitä on kiittäminen Siege Indiä. Hän on aikaisemmin kuvittanut Suicide Silencen ja Scar Symmetryn luomuksia. Myös Crystal Tearsin albumin nauhoitusvaihe on viety päätökseen. Kiekko purkitettiin tuottaja Roberto Dimitri Liapakisin seurassa ja miksattiin sekä masteroitiin Saksassa Prophecy & Music Factory Studioilla.

Lue koko julkaisu…