Metallimusiikki.net

crystalic

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen crystalic liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin crystalic. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin crystalic liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Crystalic: "Persistence".

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1071 kertaa
 • Bändit:

Valokuva suuresta takorautaisesta portista, joka on pilvisen ja myrskyisän taivaan alla. Kuvan värimaailma on synkkä, keltainen ja musta. Vasemmassa yläkulmassa on Crystalicin logo ja alaosassa lukee albumin "Persistence" nimi.Julkaistiin joulukuussa 2010

Kotimainen melodeathia soittava Crystalic (www.crystalic.net) laittoi nettisivuilleen ladattavaksi koko uuden "Persistence"–albuminsa. Kymmenen biisiä käsittävä kiekko on MSTR-Studion tiloissa miksattu ja MojoLab Masteringin uumenissa masteroitu. Biisien MP3-formaatissa olevat versiot voi poimia Crystalicin kotisivuilta yksi kerrallaan tai ladata koko 103 megatavun kokoisen satsin ZIP-pakettina. Tarjolla on lisäksi korkealaatuiset versiot albumin etu- ja takakannesta. Uutukaisen CD-version voi hankkia Levykauppa Äxästä. Kiekolla kuullaan vierailevana laulajan Lars Eikindiä kappaleessa "Throne of Sin". Crystalic yritti vuoden ajan löytää tälle levylle julkaisijan jostakin kelvollisesta levy-yhtiöstä. Koska sopivaa yhteistyökumppania ei löytynyt, bändi päätyi julkaisemaan sen omin päin.

Lue koko julkaisu…

Crystalic vaihtoi laulajaa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1582 kertaa
 • Bändit:

Promokuva Crystalicista. Kuvassa viisi miestä, joista jokaisesta näkyy ylävartalot. Mustaa vaatetta pääsävynä, osalla vaaleata kuviointia paidoissaan. Osalla pitkät hiukset. Kaikki jäsenet ovat miehiä.Crystalicin promokuva

Suomalainen melodista death metallia soittava Crystalic (www.crystalic.net) tiedotti kaksi päivää sitten vaihtaneensa vokalistinsa. Uudeksi laulajaksi yhtye värväsi Matti Auerkallion. Hän korvasi Jarno F. Mobergin, joka kertoo bändin nettisivuille julkaistussa lausunnossa kokeneensa tämän hetken olleen sopiva tilanne poistua bändin miesvahvuudesta, sillä hän ei koe 100%:sti haluavansa toimia Crystalicin touhuissa. Mies aikoo jatkaa omaa musiikillista taivaltaan säveltämällä omia biisejään. Hän toivoo Toni Tieaholle ja muille Crystalicin jäsenille parhainta jatkoa.

Lue koko julkaisu…

Crystalic: uusi kitaristi.

 • Julkaistiin lauantaina 11.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1101 kertaa
 • Bändit:

Crystalic-nimisen metallibändin miehet tummasävyisessä ja lähes värittömässä valokuvassa suuren rakennuksen portaiden juurella. Kaksi etummaista miestä istuvat, muut seisovat, osa portaiden päällä. Miehillä, joita kuvassa viisi kappaletta, mustat vaatteetJälleen viisipäinen

Kotimainen teknistä death metallia paukuttava Crystalic (www.crystalic.net), jonka Metallimusiikki.net kertoi viime kuussa menettäneen kitaristinsa, uutisoi jo nyt saaneensa ryhmän uudeksi kitarataituriksi Mikko Mattila -nimisen miehen. Mattila soittaa myös Dreamtalen riveissä. Bändi kertoo Mikon olevan mainio kitaristi ja tietysti uskollienn Death-fani.

Yhtye julkaisi "Watch Us Deteriorate" -nimisen esikoisalbuminsa aikaisemmin tämän vuoden puolella Thundering Recordsin siivittämänä.

Lue koko julkaisu…

Crystalic: kitaristi erosi.

 • Julkaistiin tiistaina 31.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 749 kertaa
 • Bändit:

Viisi Crystalic-yhtyeen miespuolista jäsentä tummasävyisessä valokuvassa. Kolme miestä seisoo kahden etualalla kyyristyneenä olevan miehen takana. Kuvan päällä on ikään kuin harsomainen kangas, joka luo utumaisen tunnelman.Perustettu vuonna 1998

Suomalainen melodista death metallia räiskivä Crystalic (www.crystalic.net) tiedottaa bändin kitaristi Erik Grönroosin päättäneen erota yhtyeen riveistä. Grönroos kommentoi, ettei eroamispäätös ollut hänelle helppo, mutta päätösten tekeminenhän kuuluu osaksi elämää. Syiksi, joiden takia kitaristi päätti poistua remmistä, kerrotaan Grönroosin energian, rahan ja ajan puute. Hän kertoo Crystalicin nettisivuilla, ettei ole reilua muita ryhmän jäseniä kohtaan jos hän itse ei pysty antamaan täyttä panosta Crystalicille kun muut antavat kaikkensa ja enemmänkin. Hän ei halua jarruttaa bändin toimintaa tai kehitystä.

Lue koko julkaisu…

Crystalic: "Watch Us Deteriorate".

 • Julkaistiin perjantaina 09.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1010 kertaa
 • Bändit:

Crystalic-bändin jäsenet seisovat harmahtavaa seinää vasten. Kuvassa viisi miestä, joista kolmella on pitkät hiukset.Kotimainen melodista death metallia soittava Crystalic (www.crystalic.net) on saanut valmiiksi uuden albuminsa, "Watch Us Deteriorate", kappalelistan. Levy sisältää yhteensä yhdeksän kappaletta — soittoaikaa kertyy muhkeat 40 minuuttia. Albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin kuluvana vuonna Thundering Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…