Metallimusiikki.net

d creation

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen d creation liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin d creation. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin d creation liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Uusi yhdistys raskaan musiikin asialla.

Keski-Uudellamaalla on perustettu raskaamman musiikin asiaa ajava yhdistys. Keski-Uudenmaan Raskaan Musiikin Yhdistyksen, KURA ry:n, tarkoituksena on lisätä alueella järjestettävien elävän musiikin tapahtumien määrää ja musiikillista kirjoa. Tapahtumien lisäksi yhdistys pyrkii parantamaan bändien toimintaedellytyksiä, madaltamaan nuorten bändien kynnystä lähteä ensimmäisille keikoilleen sekä rakentamaan alueelle yhteisön, joka koostuu niin musiikin tekijöistä kuin musiikin kuluttajistakin.

Toistaiseksi yhdistys on järjestänyt tapahtumia Järvenpäässä joka toinen keskiviikko, mutta yhdistyksen on tarkoitus laajentaa toimintaansa myös muualle Uudellemaalle ja järjestää tapahtumia useammin. Seuraava tapahtuma järjestetään 23.11., esiintyjinä ovat uuden albuminsa samaisena päivänä julkaiseva Fear Of Domination, D Creation ja Chaos Injected.

Lue koko julkaisu…