Metallimusiikki.net

dark confessions

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dark confessions liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dark confessions. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dark confessions liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark Confessions paljasti kansitaiteen, nimen ja soittolistan

  • Julkaistiin maanantaina 15.10.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 766 kertaa
  • Bändit:

Yksityiskohtainen, abstrakti piirros tai maalaus ihmisen naamavärkistä, joka peitetty okaisilla oksilla ja lehdillä. Kuvan yläosassa Dark Confessionsin logo.Julkaistaan 26.10.2012

Espanjalainen brutaalia death metallia takova Dark Confessions paljasti debyyttialbuminsa kansitaiteen, asetti luomuksensa nimeksi "Insanity" ja listasi sen sisältämät biisit. Portugalin UltraSound Studioilla nauhoitettu ja Daniel Cardoson tuottama albumi sai Marcelo Vascon luoman kansitaiteen. Brasilialainen graafikko on aikaisemmin päässyt kuvittamaan Satyriconin, Slayerin, Noctemin ja Soulflyn luomuksia. Dark Confessionsin esikoisalbumi sisältää 11 biisiä, joissa Art Gates Pressin antaman tiedotteen mukaan kuullaan vaikutteita metallimusiikin vanhan ja uuden tyylin vaikutteita. Kiekko ilmestyy 26. lokakuuta Espanjassa. Muualle Eurooppaan ja maailmaan se saapuu joulukuussa.

Lue koko julkaisu…