Metallimusiikki.net

dark fortress

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dark fortress liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dark fortress. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dark fortress liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark Fortress: Ylem.

 • Julkaistiin lauantaina 09.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1232 kertaa
 • Bändit:

Dark Fortressin albumin "Ylem" kannessa näkyy peilikuvamainen abstrakti räjähdys tai muuta tuhrua, josta ei saa selkoa millään muotoa. Kuvan yläosassa mustia risuja, mutta niin myös kuvan alaosassa. Kuvan keskellä vaaleampaa tuhrua ja värejä, jotka kuin sJulkaistiin tammikuussa

Mustaa metallia soittava saksalaisyhtye Dark Fortress laittoi juuri nettiin nähtäväksi uusimman "Ylem"-albuminsa nimikkokappaleen. Varsinainen albumilevy on ollut kaupoissa jo tammikuusta 2010 lähtien. Sen soittolistalta lohkaistu videoklippi on kuuden minuutin pituinen. Musiikkivideo kuvattiin Saksan Iserlohnissa sijaitsevassa Dechenhöhlessa, joka on luonnon muodostama syvä kuoppa maassa. Yhtyeen keulahahmo ja laulaja Morean kertoo kuvauspaikan sopivan erinomaisesti "Ylem"-albumin tarinan puitteisiin. Miehen mukaan biisi kertoo universumin kuoleman manaamisesta esiin. Biisissä koetaan ponnistella kosmoksen vääjäämätöntä loppua vähän aikaisemmin koettavaksi. Luolaksi valittu paikka on kuin tarinan päähenkilön viimeinen pakopaikka, jossa hän lopulta hyväksyy lopun tulemisen.

Lue koko julkaisu…

Dark Fortress: "Ylem".

 • Julkaistiin tiistaina 24.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1424 kertaa
 • Bändit:

Dark Fortressin albumin "Ylem" kannessa näkyy peilikuvamainen abstrakti räjähdys tai muuta tuhrua, josta ei saa selkoa millään muotoa. Kuvan yläosassa mustia risuja, mutta niin myös kuvan alaosassa. Kuvan keskellä vaaleampaa tuhrua ja värejä, jotka kuin sJulkaistaan 25.1.2010

Saksalainen bm-yhtye Dark Fortress (www.thetruedarkfortress.com) aikoo julkaista juuri nauhoitetun uutukaisalbuminsa ensi vuoden tammikuussa täällä Euroopassa. Albumi on juuri paljastettujen sotasuunnitelmien mukaan Century Media Recordsin julkaistavana ensimmäiseksi bändin kotimaassa, sekä Itävallassa ja Sveitsissä 22.1., jonka jälkeen 25. tammikuuta opus rysähtää myös muihin maihin. Yhdyvaltoihin albumia odotetaan saapuvaksi helmikuun yhdeksänteen päivään mennessä. Dark Fortress kutsuu uusinta albumiaan nimellä "Ylem". Se on yhtyeen uran kuudes täyspitkä levy ja seuraaja viime vuonna julkaistulle "Eidolon"-albumille.

Lue koko julkaisu…

Dark Fortress: "Eidolon".

 • Julkaistiin lauantaina 22.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1407 kertaa
 • Bändit:

Lähes mustavalkoinen ja osittain ylivalottunut bändikuva Dark Fortress -yhtyeen miehistä, joita kuvassa kuusi kappaletta. Heillä kaikilla pitkät hiukset ja raatomaalit naamoillaan. Keskimmäisellä miehellä valkoinen paita, jossa tahroja. Hän ojentaa kättääKuva: Anna Tluczykont

Saksalainen bm-kone Dark Fortress (www.thetruedarkfortress.com) uutisoi julkaisevansa uransa viidennen studioalbumin, nimeltään "Eidolon", ensi vuoden helmikuussa Century Media Recordsin tuuppaamana. Suomessa albumi kohtaa kuulijansa 29. helmikuuta, samoin kuin Ruotsissa ja Unkarissakin. Muualla maailmassa levy nousee manan mailta seuraavasti:

 • 22. helmikuuta: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Benelux ja Italia
 • 25. helmikuuta: Iso-Britannia, Ranska, Kreikka, Tanska, Norja ja muut Euroopan maat
 • 26. helmikuuta: Espanja ja Portugali

Parin kuukauden kuluttua ilmestyvä "Eidolon" on ensimmäinen levy, jossa kuullaan yhtyeen uuden vokalisti Moreanin ulosantia. Hän on vastuussa myös albumilla kuultavista sanoituksista.

Lue koko julkaisu…

Dark Fortress miksaamassa.

 • Julkaistiin lauantaina 06.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 773 kertaa
 • Bändit:

Lähes mustavalkoinen ja osittain ylivalottunut bändikuva Dark Fortress -yhtyeen miehistä, joita kuvassa kuusi kappaletta. Heillä kaikilla pitkät hiukset ja raatomaalit naamoillaan. Keskimmäisellä miehellä valkoinen paita, jossa tahroja. Hän ojentaa kättääKuva: Anna Tluczykont

Saksalainen black metal -kokoonpano Dark Fortress (www.thetruedarkfortress.com) uutisoi saaneensa onnistuneesti taltioitua uuden albuminsa lauluosuudet. Bändin kitaristi V. Santura hoitaa tällä hetkellä kiekon miksausvaihetta. Bändi kertoo lisäksi, että yhtyeen uuden albumin nimeksi annettiin "Eidolon", vaikka se tunnettiin aikaisemmin työnimellä "Scum". Yhtye paljastaa opuksen olevan konseptialbumi, jossa on yhdeksän biisiä. Kappaleet käsittelevät mm. astraaliprojektiota ja jumalattomuuden syntyä. DF:n tuorein albumi on viime vuoden tammikuussa julkaistu "Séance". Se tuupattiin ihmisten ilmoille Century Media Recordsin toimesta Euroopan alueella.

Lue koko julkaisu…