Metallimusiikki.net

dark lunacy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dark lunacy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dark lunacy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dark lunacy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark Lunacy: Through the non-time.

  • Julkaistiin perjantaina 01.02.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 780 kertaa
  • Bändit:

Dark Lunacyn 'Forget Me Not' -albumin kansikuva, jossa näkyy mustaa taustaa vasten vanhaa avoin kirja, jonka kummallekin sivulle kirjoitettu tekstiä kaunokirjoituksella. Kirjan vasemman alakulman päällä enkelipatsas ja vasemmassa yläkulmassa yhtyene logo."Forget Me Not" -albumilta

Italian Dark Lunacy (www.darklunacy.com) näyttää tällä vuosia vanhalla videollaan, joka on kappaleesta "Though the non–time", että myös Suomen ulkopuolelta löytyy asiansa osaavia melodista death metallia rykiviä rytmiryhmiä. Tämäkin bändin tekele on ikimuistoinen ja tunnelmallinen elämys, kokemus — todellinen nautinto. Biisi kuullaan yhtyeen vuonna 2003 julkaisemalla "Forget Me Not" –albumilla, jonka soittolistalta kappale löytyy niin perinteisenä värssynä, kuin myös bonusmateriaalin muodossa musiikkivideotiedostonakin. Albumilla yhtye käytti vierailevina muusikkoina sekä mies– että naislaulajaa, kahta viulistia, violan soittajaa, sellistiä ja oboen salat tuntevaa Anna Saccania.

Lue koko julkaisu…

Dark Lunacy: Dolls.

  • Julkaistiin lauantaina 08.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1042 kertaa
  • Bändit:

Dark Lunacyn 'Devoid'–albumin kansitaide, jossa vasemmassa yläkulmassa lukee yhtyeen nimi kaunokirjoituksella ja kullanvärisellä värillä. Taustalla repeytynyttä paperia, jonka päällä kaksi kuollutta lehteä. Paperin oikea yläkulma puuttuu ja sen alta"Dramaattista Death Metallia"

Erikoista death metallia italialaiselta Dark Lunacy (www.darklunacy.com). Tätä musiikkia voisi luonnehtia jopa sinfoniseksi death metalliksi! Biisi on erittäin hyvin rakennettu, mutta sen pituus (7+ minuuttia) on hieman liian pitkä kyetäkseen ylläpitämään kuuntelijan herpaantumatonta kiinnostusta niin kauan. "Dolls"-kappale kuullaan yhtyeen vuonna 2000 ilmestyneellä esikoisalbumilla, mikä on nimeltään "Devoid". Kyseisen kiekon jälkeen bändiltä on ilmestynyt vielä pari pitkäsoittoa, joista tuoreempi on viime vuonna ulostunut "The Diarist". Dark Lunacy koki mittavia muutoksia kokoonpanossaan hieman ennen albumin äänitystöiden päättymistä. Rumpali ja basisti erosivat yhtyeestä "The Diarist" -kiekon äänitystöiden jälkeen vedoten henkilökohtaisiin syihin. Korvaaviksi jäseniksi värvättiin Mary Ann ja Mathias, jotka astuivat remmiin elokuussa 2006. Miehistössä tapahtui vielä uusi käänne kuluvan vuoden elokuussa, jolloin Mathias erosi ja Imer palasi yhtyeeseen uudelleen, samoin kuin Baijkalkin, joka palasi takaisin rumpuja paukuttamaan. Mary Ann vaihtoi basson kitaraan.

Lue koko julkaisu…