Metallimusiikki.net

deadsoil

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen deadsoil liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin deadsoil. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin deadsoil liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Deadsoil vaihtoi rumpalin.

  • Julkaistiin sunnuntaina 19.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 831 kertaa
  • Bändit:

Viisi mustiin pukeutunutta Deadsoil-bändin jäsentä seisoo rähjäistä seinää vasten valokuvassa, jossa varjot ovat nielleet pimeyteen kuvan alaosan ja reunat.Perustettu vuonna 2002

Deadsoil (www.deadsoil.net) uutisoi MySpace-sivuillaan bändin olleen viime kuukausina olleen niin kiireinen tehdessään keikkoja ja uusia biisejä, ettei se ole ehtinyt kertomaan viime aikojen kuulumisistaan. Nyt yhtye vahvistaa, että rumpali Christian Bassin eroamisen ympärillä velloneet huhut pitävät paikkansa. Mies on todellakin päättänyt erota Deadsoilin joukoista, vaikka se ei ollutkaan hänelle helppo päätös. Bändi toivottaa Bassille parasta jatkoa ja menestystä. Rumpaliksi rumpalin pallille on oitis värvätty Hartmut Stoof -niminen heppu, joka on aikaisemmin vaikuttanut Symbionticin riveissä. Hän on jo entuudestaan tuttu näky orkesterille, sillä Stoof on paukutellut peltejä useiden Deadsoil-keikkojen ajan. Mies kiersi bändin kanssa myös viime vuoden puolella tehdyn kiertueen ajan, jonka Deadsoil teki yhdessä Illdisposedin kanssa. Bändi kertoo olevansa ilahtunut saadessaan Stoofin kaltaisen motivoituneen ja tehokkaan korvaajan edellisen rumpalin tilalle.

Lue koko julkaisu…

Deadsoil: History Retold.

  • Julkaistiin sunnuntaina 19.08.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 828 kertaa
  • Bändit:

Hirviömäinen olento värimaailmaltaan kylmässä potretissa, joka on Deadsoilin esikoisalbumin "Sacrifice" kansikuva. Olennolla on luurankomainen torso.Bändi on viisikko

Saksalainen Deadsoil (www.deadsoil.net) julkaisi viime vuoden kesällä tämän "History Retold" -nimisestä kappaleesta tehdyn musiikkivideon. Bändi soittaa ilmeisesti metalcore-tyylistä musiikkia. Tämä biisi kuullaan yhtyeen vuonna 2004 ilmestyneellä "The Venom Divine" -albumilla, jonka soittolistalta löytyy pyöreät kymmenen kappaletta. Kiekko on yhtyeen debyyttialbumi. Valtaosa kiekon biiseistä on kestoltaan kolmesta neljään minuuttia, joten niissä ei turhia tilutella.

Yhtyeen joukkoihin kuuluu entisiä Copykillin, Driftin, Six Reasons to Killin ja Night in Galesin jäseniä.

Lue koko julkaisu…